İlim Yayma Cemiyeti Marifet Okulu 2. sezona giriyor

Marifet Okulu, İlim Yayma Cemiyeti Eğitim Merkezinde (İYEM) başlıyor.

  • 1575
İlim Yayma Cemiyeti Marifet Okulu 2. sezona giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi tarafından gençlerin ahlaki, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, önce kendi aralarında, sonra da diğer grup öğrencileriyle bir araya gelmelerini, birlikte hareket edebilmelerini sağlamak ve böylece aralarında birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını tesis etmek, görev alan, aldığı görevi yerine getiren sorumluluk sahibi bir bireyler olmasını sağlamak, duygu ve düşüncelerini ifade edebilme kabiliyeti kazanmalarına ortam hazırlamak, ilgi ve kabiliyetlerini geliştirmelerine yardımcı olacak imkân ve etkinlikler sunmak amacı ile hayata geçirilen Marifet Okulu Kastamonu’da 2. sezonuna merhaba diyor.

11-14 ve 14-18 yaş arasındaki gençlere yönelik olarak 9 -12 kişilik gruplar hâlinde yürütülen ve iki yıl olarak devam eden, aşamalı bir eğitim programı ve düşünce atölyesi olan Marifet Okulu İlim Yayma Cemiyeti Eğitim Merkezinde (İYEM) 10 Kasımda başlıyor.

Gençlere Cumartesi günleri kaliteli vakit geçirebilecekleri, gezerek, seyrederek, eğlenerek öğrenebilecekleri sağlıklı ve modern bir ortamı sunduklarını ifâde eden İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse; “Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş ve değerli Belediye Meclis Üyelerimizin, İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsis ettikleri binayı hayırseverlerin desteği ve kendi imkânlarımızla tâdil ve teşrif ettikten sonra eğitim merkezi hâline getirdik. Bu sene Marifet Okuluna gelecek öğrencilerimiz, Belediyemizin hizmete soktuğu Atabeygâzi Millet Kütüphanesinde hem ödevlerini yapacak, hem bir sistem dâhilinde kitap okuyacak ardından İYEM’ de Marifet Okulu Programlarımıza devam edecek. Bu hizmetlerin hayata geçmesine vesile olan Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Akmescit Mah. Kefeli Sokak No:16 adresindeki İYEM binasında başlayacak olan Marifet Okuluna kayıt olmak isteyenler 212 19 74 - 0 533 536 84 04 numaralı telefonlardan İYEM Müdürü Selçuk Yazıcı’ya ulaşabilirler.