İnebolu Festivali Temmuz'da Yapılacak

İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali günleri belirlendi.

  • 913
İnebolu Festivali Temmuz'da Yapılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Her yıl İnebolu Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali günleri belirlendi.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, festival tarihini 24 - 25 - 26 Temmuz 2015 olarak belirlediklerini söyledi. Festival hazırlığını değerlendiren Başkan Uzuner "İş başına geldiği günden bu yana unutulmuş ve unutturulmuş deniz şenliklerini her yıl düzenleyerek, Türkiye’nin starlarını, uluslararası halk dansları topluluklarını ve farkındalık yaratacak etkinlikleri, doğa tarih kültür hazinesi turizmin gelecekteki başkenti ilçemize kazandırmaktan çok mutluyuz" dedi. Belediye başkanı Engin Uzuner sözlerini şöyle sürdürdü: "Her yıl bir öncekinden daha farklı etkinliklerle bölgemizin öncüsü durumuna geldik. Altıncısını yapacağımız İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali’nde de yine süper star olmuş sanatçıları uluslar arası halk dansları topluluklarını ve daha önce ilçemizde görülmemiş sürpriz etkinliklerle ilçe dışından gelen misafirlerimizi ve hemşerilerimizi ağırlayacağız. 6. İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde icra edilecek. İlçe dışındaki hemşerilerimiz, gurbetçilerimiz bu tarihi baz alıp ilçemizde toplanabilirler, misafirlerini ağırlayabilirler" dedi.

İnebolu Belediyesi 6. İnebolu Uluslarası Heyamola Deniz Şenlikler Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alacak sanatçılar için ihale düzenleyecek.

BARIŞ İLYASOĞLU (İHA)