İnebolu Festivaline Katılacak Sanatçılar

İnebolu'da Uluslar arası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivalinde, ünlü sanatçılar sahne alacak.

  • 1195
İnebolu Festivaline Katılacak Sanatçılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et


24-25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak geleneksel 6. İnebolu Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivalinde, bu yıl sahne alacak sanatçılar için İnebolu Belediyesi organizasyon hizmet alımı ihalesi yaptı.

İhalenin sonuçlanması ile birlikte Funda Arar, Samet Kölemen, Haluk Levent, Kurtalan Expres, Ebru Yaşar, Sincanlı Mustafa Taş gibi sanatçıların gelmesi bekleniyor.

İnebolu Belediyesi, her yıl olduğu gibi, bu yılda sürpriz gösteriler ve etkinliklerle ilçe sakinlerini, gurbetçileri ve ilçe dışından gelecek davetlilere unutulmaz bir festival yaşatmayı hedefliyor.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, festival ile ilgili İnebolu Belediyesi’nin çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, ihalenin sonuçlanmasıyla birlikte İnebolu’da sahne alacak olan sanatçılarında kesinlik kazanacağını söyledi.

Bu yılki festivalde davetlilerin unutulmaz bir üç gün geçireceklerine dikkat çeken Başkan Uzuner, festival boyunca çeşitli etkinliklerle eğlencelerin olacağını ve ünlü sanatçılarla da İnebolu ve Kastamonu halkına doyumsuz bir konser yaşatmayı planladıklarını kaydetti.

Başkan Uzuner, festivale tüm İnebolu ve Kastamonu halkını davet etti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)