İnebolu'da Ülkü Ocaklarından Ramazan yardımı

İnebolu Ülkü Ocakları, ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları Ramazan kolileri dağıttı.

  • 293
İnebolu'da Ülkü Ocaklarından Ramazan yardımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocaklarının kendi imkanları ile temin ettikleri ramazan kumanyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLACAĞIZ"

İnebolu Ülkü Ocakları Başkanı Onur Salcı; "Bu zor günlerde yönetimimizle birlikte aldığımız karar doğrultusunda kendi imkanlarımız ile temin ettiğimiz Ramazan kolisini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırtıyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın her zaman emirlerindeyiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyoruz. Belirlediğimiz numaralardan bizleri arayabilirler. Yardımlarımız Ramazan ayı boyunca devam edecektir. Bizlere bu anlamlı faaliyette desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allah huzurla tüketilmesini sağlasın" dedi.

"HER YIL YAPIYORUZ"

Başkan Salcı; "Teşkilatımız tarafından her yıl yapılan ramazan yardımı geleneğini bu yıl da sürdürdük. Dar gelirli ailelerimizin kapısını çalarak onlara konuk olmanın heyecanını yaşadık. Önümüzdeki yılda da geleneğimiz yine devam edecektir. Biz her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız."