İş dünyası KASİAD iftar sofrasında buluştu

Kastamonu ve Sanayici İş adamları Derneği (KASİAD) geleneksel ramazan ayı iftar programında iş dünyasını bir araya getirdi.

  • 793
İş dünyası KASİAD iftar sofrasında buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan; "KASTAMONU MARKASINI ÖN PLANA ÇIKARTIK"

KASİAD tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında iş dünyası, siyaset, sanat dünyasının tanınmış isimlerini geleneksel iftar sofrasında ağırladı.

Sheraton otelde düzenlenen İftar programına KASİAD Yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken İş dünyasının tanınmış isimleri,siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda konuğu gönül sofrasında ağırladı.

İftar programının sunuculuğunu KASİAD Basın danışmanı gazeteci Abdülkadir Akın’ın yaptığı programda İftar programının açılışını Bozkurtlu hemşerimiz Göktürk merkez camii imam hatibi Naim Yücel hoca tarafından okunan kuranı kerim tilaveti,ilahi ve ezan okuması ile iftar  açıldı.

İftar Programına Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoglu, Gebze Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Osmaniye Vali yardımcısı Muammer Balcı, Ak parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, KASİAD Yönetim kurulu ve Genç KASİAD üyeleri, İÇDAŞ yönetim kurulu Başkanı Bayram Aslan, Çolakoglu metoraloji ve TEB Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu, İstanbul Mermerciler ve ihracatçılar Birliği Başkanı Aydın Dinçer, KASİAD Kurucu Başkanı Hasan Zeki Ünal, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, Yılmaz Redaktör kurulu Başkanı Ender Yılmaz, Kütük mermer Ali Kütük &İsmet Kütük, Gencer Kasa Erdoğan Gencer gibi tanınmış iş adamların yanı sıra KASDER Genel Başkan vekili Remzi Şen, KASKON Genel Başkanı H. Selami Çelebi ve çok sayıda STK temsilcileri iftar davetine icabet ettiler.

İftar  programının açılış konuşmasını KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan yaptı. Başkan Aslan konuşmasında; "Ramazan ayının bu güzel ikliminde sizleri iftar soframızda ağırlamaktan çok mutluyum. Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını sürdüren Aslan; "Aralık 2017 tarihinde yaptığımız KASTEXPO Fuarını geride bıraktık. İstanbul da yaptığımız bu şehir fuarı sayesinde yapılan piar çalışmasıyla Kastamonu markasını daha da öne çıkardık. Buradaki çalışmalar iş ve siyaset dünyasında olumlu yansımalar yaptı. Çok sayıda sanayi kuruluşumuz bu fuarda bir araya gelerek toplumun her kesimindeki Kastamonulular olarak güç birliği yarattı. Siyaset dünyasında da Kastamonulu hemşehrilerimiz hak ettiği yerleri yavaş yavaş almaya başladılar. Buradan aldığımız sinerji ile gelecek planlarımızı yapıyoruz. KASİAD sadece Kastamonu’nun değil ülkemizin menfaatlerini ön planda tutmaktadır.

Konuşmasının son bölümünde Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar’ı sahneye davet ederek konuklarla tanıştırdı. Başkan Katar; "Kastamonu ve İstanbul’daki Kastamonulu iş adamları arasında birlik beraberlik adına Kastamonu’dan kazandıracakları sinerji ile İş adamlarımızın baba topraklarına yatırım yapmaları vefalarını ödemeleri noktasında el birliği gönül birliği yapma noktasında lokomotif görevi yapacağız. Bu birlikteliğimizin ilimize ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, herkese  hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Başkan Ayhan Aslan Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar'ın kolundan tutarak elini havaya kaldırması salonda uzun süre alkışlandı.

İftar programında Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar’ı Şube Yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Entegre CEO Enis Koç, İş adamı Atıf Yılmaz, Ali Sakallıoglu, Mehmet Pehlivan, Kastamonu MUSİAD Şube Başkanı Mustafa Şensoy’da yalnız bırakmadılar.

Başkan Ayhan Aslan’ın konuşmalarının ardından söz alan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, KASİAD Başkan vekili Mehmet Umur, eski efsane Bozkurt Belediye Başkanı Engin Canbaz, Muhittin Tığlı, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoglu ramazan ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

İftar programına Demir Hinci şerbeti damga vurdu. Osmanlıdan gelen geleneksel  600 yıllık Osmanlı mutfağı içeceğinin üretimini yapan Baba Osmanlı mutfağı yönetim kurulu Başkanı hemşehrimiz şerbetçi Ali Güler tarafından konuklara şerbet ikramı yapıldı.

İftar programı sonrasında konuklar iftar vesilesi ile bir araya gelen hemşehriler hasret giderip bol bol sohbet etme imkanı buldular.

ABDÜLKADİR AKIN