İstanbul Büyükşehir Belediye ekipleri Kastamonu'da

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Kastamonu heyetinin istek ve talepleri üzerine Büyükşehir Belediye ekiplerini ilimize gönderdi.

  • 1104
İstanbul Büyükşehir Belediye ekipleri Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde kendisine ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ile Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya ve Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu'nun istek ve talepleri üzerine Büyükşehir Belediye ekiplerini ilimize gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Osman Cayak, Araç, Daday ve Cide’de incelemelerde bulunarak belediye başkanlarından bilgi aldı.

Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya; “Araç hakkında düşündüğümüz projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk” derken, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise; “Pazaryeri projesi başta olmak üzere ilçemize ekipman desteği noktasında da görüşmeler gerçekleştirdik. Proje ve taleplerimizi içeren dosyamızı ilgililere sunduk” dedi.

Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kastamonu adına teşekkür ettiğini belirterek; “Cidemiz için güzel projeler ortaya çıkaracağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile güzel haberleri halkımıza yakında vereceğiz” dedi.