İşte 23 Nisan'ın Belediye Başkanı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ali Fuat Darende İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Horuzoğlu, Müdür Yardımcısı Yalçın Mızrak ve beraberindeki öğrencileri makamında kabul etti. 

  • 3599
İşte 23 Nisan'ın Belediye Başkanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrencilerden Elif Nur Kayıkçı, tüm çocuklar adına Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a çocuklar için yaptığı projelerden ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti.  Ata Emrullah Muyanoğlu ise Başkan Babaş’a Ali Fuat Darende İlköğretim Okulu logolu kalem, not defteri ve anahtarlık hediye ederek “Sayın Başkanım okulumuzun kalemiyle okulumuzun not defterine ihtiyacımız olan yeni bir okul talebimizi yazmanızı istiyorum. Hediye ettiğim anahtarlığa ise sizlerin desteğiyle yapılacak yeni okulumuzun anahtarını takıp açılışı yapmanızı diliyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ali Fuat Darende İlköğretim Okulu’nun yenilenmesi adına üzerine düşeni yapmak için her zaman hazır olduğunu ifade ederek, “Okulumuzun sıkıntısını yakinen biliyorum. Bizler çözüm noktasında üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Nabi Avcı beyefendiye bana verdiğiniz hediyeleri götüreceğim ve kendisine durumu izah edeceğim. İnşallah en kısa zamanda sonuç alırız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Tahsin Babaş, koltuğunu Ali Fuat Darende İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki Zeynep Sena Kekeç’e bıraktı. Başkan koltuğuna oturan Kekeç, okulunun eksikliklerini gidermek adına hızla birim amirlerini arayarak talimatlar verdi. Kekeç, okuldaki çocuk oyun grubunun hızla değiştirilmesini, korkulukların değiştirilmesini ve okul önüne yeni hız kesicilerin yapılması talimatını verdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.