İYC 16. Fetih Programı 21 Mayıs'ta

İlim Yayma Cemiyeti'nin Geleneksel Fetih Programının 16.sı gerçekleştirecek.

  • 569
İYC 16. Fetih Programı 21 Mayıs'ta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti’nin Geleneksel Fetih Programının 16.sı 21 Mayıs Cumartesi günü Saat 17.30 da Kuzeykent Grandmoni Konferans Salonunda gerçekleştirecek.

2000 yılından bu yana Fetih Programları yapan İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şubesi 2014 ve 2015 Yıllarındaki programlarını büyük bir organizasyon ve katılımla Gazi Stadyumunda gerçekleştirmişti. Bu seneki Fetih Programını Kuzeykent Grandmoni Konferans Salonunda gerçekleştireceklerini açıklayan Şube Başkanı Fatih Köse, fetih programı ile genç nesillere Fetih Şuurunu, maneviyatı, vatan ve millet sevgisini aşılamayı hedeflediklerini, Fetih’i gerçekleştirenlerin başında gelen önemli şahsiyetlerin adına ödüller verileceğini açıkladı.

İlim Yayma Cemiyeti Mehteran Takımının konser vereceği programda, Atabey ve Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin hazırlayacağı skeçler ardından Kastamonulu Yazar Beyazıt Akman’ın konferansı yer alacak.

Yılın Fatihi, Yılın Hatice Huma Hatun’u, Yılın Akşemseddin’i ve Yılın Ulubatlı’sı ödüllerinin verileceği Programın sonunda katılımcılara ikramda bulunulacak.

İlim Yayma Cemiyeti bir hafta sonra 29 Mayıs Pazar Günü Hepkebirler Camiinde Feth-i Mübin için Hz. Eyüp El Ensari ile Kastamonu’ya gelip burada kalan Ashaptan Kaysül Hemadani Asgar Hazretleri için Kuran-ı Kerim ziyafeti ve dua programını gerçekleştirecek.