İYC Öğrenci Merkezli Faaliyet Planlama Projesi başladı

Kastamonu İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen konferansa, 24, 25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşmacı olarak katıldı.

  • 657
İYC Öğrenci Merkezli Faaliyet Planlama Projesi başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yurtlardaki faaliyetleri öğrenciler kanalıyla yürütmek, öğrenciyi sosyal sorumluluk çalışmalarında aktif hale getirmek, öğrencinin ihtiyacına göre program yapabilmek, sorumluluk bilinci oluşturmak, öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varabilmesini sağlamak, ulusal ve uluslararası programlarda öğrencileri aktif hale getirmek amaçları ile hayata geçirilen ve Türkiye’de, Kastamonu’nun da arasında bulunduğu sadece 15 ilde uygulanan Öğrenci Merkezli Faaliyet Planlama Projesi, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda uygulanmaya başlandı.

İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Merkezli Kültürel Faaliyetler Kulüp Başkanlığının düzenlediği “Son Kale Türkiye” konulu konferansa, 24-25 ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk konuşmacı olarak katıldı. İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın da katılarak gençlere destek verdiği program İlim Yayma Cemiyeti Konferans Salonunda yapıldı.

Gençlerin davetlerini kırmayarak şehrimize gelen Metin Külünk, konferansta Türkiye gündemini değerlendirerek, ülkemizin üzerinde oynanan oyunlara açıklık getirdi. Ayrıca öğrencilerle, geleceğin mesleklerine dair bilgiler paylaştı. Özellikle veri depolama ve analisti, analitik düşünce gibi bölümlerin gelecekte dünyada önemli bir paya sahip olacağını dile getirdi.

Program sonunda gençlerden gelen soruları cevaplayan Metin Külünk'e, İlim Yayma Cemiyeti Öğrenci Merkezli Eğitim Projesi Başkanı Furkan Şimşek, yurt öğrencileri adına plaket takdim etti.