İYC'den geleneksel yaz etkinliği

İlim Yayma Cemiyeti'nin Geleneksel olarak gerçekleştirdiği yaz etkinliklerinin 8.si 20 Haziran 2016 Pazartesi günü başlıyor.

  • 751
İYC'den geleneksel yaz etkinliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlim Yayma Cemiyeti’nin Geleneksel olarak “Gelin geleceğin özlenen gençliğini birlikte hazırlayalım” ilkesiyle yola çıkarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ve Diyanet’ten belgeli eğitici kadrosu ile gerçekleştirdiği Yaz Etkinliklerinin 8. si 20 Haziran 2016 Pazartesi günü başlıyor.

İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Fatih Köse, “Kuran-ı Kerim, Ezber, Hadis, Siyer, İlmihal, Edep gibi çocukların manevi yönlerini geliştirmeye yönelik dersler ile çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak Eğitsel Oyunlar, düşünceуi eуleme sokma yeteneklerini, topluluk önünde konuşmalarını geliştirmek amacıyla Tiyatro Kulübü Etkinlikleri, arkadaşlarıyla aralarında uyum ve dayanışmalarını arttırabilecekleri sanatsal bir kulüp olan İlahi ve Musiki Kulübü, özgürce tasarım yapabilecekleri Sanat Kulübü, arkadaşlarıyla hoş vakit geçirebilecekleri geziler, sağlıklı beden ve yaşam amacıyla Sportif Etkinliklerle süslenmiş olan Geleneksel Yaz Etkinliklerimizin bu yıl 8.sini, İlim Yayma Cemiyeti Eğitim Komisyonu Başkanımız Ertuğrul Kaba’nın sevk ve idaresinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Köse, ailelere seslenerek “Yeni çağın Yeni Fatihlerini, Akşemseddinlerini, Ulubatlılarını yetiştirme yolunda Cemiyet olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Ailelerden de çocuklarının yaz tatilini boş geçirmemeleri konusunda sağduyulu olmalarını istiyoruz. Çocuklarını göndermek isteyen aileler bizimle iletişime geçebilirler” dedi.

Sınırlı kontenjanla hizmet veren İlim Yayma Cemiyeti Geleneksel 8. Yaz Etkinlikleri, bu yıl 20 Haziran 2016 Pazartesi günü başlayacak olup 29 Temmuz 2016 Cuma günü sona erecek.