Jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajları

Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınlanan mesajlar.

  • 1167
Jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümü mesajları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASTAMONU VALİSİ YAŞAR KARADENİZ'İN MESAJI

Bugün milletimizin huzuru, asayişinin teminine ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Jandarma teşkilatımızın  yüksek bir ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üzerindedir.

Üstlendiği önemli sorumluluğun bilinciyle, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden, yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, huzur ve güvenliği sağlayan Jandarmamız, bu vatansever tutum ve üstün, hizmet anlayışı ile Milletimizin gurur kaynağı olmuştur.

Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyor,  bundan sonrada çağdaşlaşan ve modern yapısıyla bu zor ve onurlu görevini, şanlı geçmişinde olduğu gibi layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inanıyorum.

Ülkemizin emniyetini, asayişini, huzur ve güvenini sağlayan Jandarma Teşkilatımızın  kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  görevleri sırasında canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi  rahmet, gazilerimizi  minnetle anıyor,  tüm Jandarma Teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ METİN ÇELİK'İN MESAJI

Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Teşkilatı, yurdumuzun her köşesinde fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu olarak görev yapmaktadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma, yüce milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur.
 
Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.
 
Jandarma Teşkilatı, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden, her şart ve koşul altında üstün hizmetlerde bulunmuştur. Bugüne kadar kutsal vatan toprakları üzerinde emniyet ve güvenliğin teminatı olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir.
 
Fedakârlık ve hizmette gösterdiği gayretle, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kolluk gücü olan Jandarma Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.

AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MURAT DEMİR'İN MESAJI

Ülkemizin İç güvenliğinin teminatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan biri olan Jandarma Teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 178 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.

Bu düşüncelerle; fedakârlık ve hizmette gösterdiği gayretle, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kolluk gücü olan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, bütün gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Personelimize görevlerinde başarılar diliyorum.

KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI TAHSİN BABAŞ'IN MESAJI

Milletimizin gönlünde önemli bir yere sahip olan birlik bütünlüğün ve vatan topraklarının korunmasında ülkemizin her köşesinde fedakârca ve cansiperane görev yapan Jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Özellikle kırsal kesimlerde güven, huzur ve asayişin sağlanmasında önemli roller üstlenen kahraman Jandarma, bugün son teknoloji modern silahları ve üst düzey eğitimli personeliyle dosta güven düşmana korku salmaktadır. Ülkemizin birliğine ve dirliğine karşı gerçekleştirilen bölücü terör faaliyetleri karşısında büyük kahramanlıklarla yapılan operasyonlarda da önemli bir görev üstlenen Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar takdire şayandır. Şehrimizde de Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar vatandaşlarımızın büyük takdirini kazanmaktadır. Jandarma teşkilatımıza ilimizde yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü bir kere daha kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet diliyorum.

KASTAMONU GÜNCEL'İN MESAJI

Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini tesis etmek ve korumak için, zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle mücadele eden Jandarma Teşkilatının, 178’inci kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ülkemizde yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir unsuru olan Jandarma Teşkilatımız, yurdumuzun her köşesinde fedakârlık örneği bir kanun ordusu olarak son derece meşakkatli olan görevini özverili bir şekilde ifa etmektedir. Huzur ve asayişi sağlamada ve korumada canla başla çalışarak çağın gereklerine göre donatılmış personeli ve üstün vazife bilinci ile milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü‘nü kutluyor, bizlere bu vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile son dönemde yaşanan terör saldırılarından şahadet mertebesine erişen kahramanlarımız olmak üzere, bütün şehitlerimize Cenâb-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm Jandarma Teşkilatı personeline görevlerinde başarılar diliyoruz.