Kadın futbol takımında imzalar atıldı

TFF Kadınlar Futbol 3. Liginde ilimizi temsil eden Kastamonugücü kadın futbol takımında Teknik Direktör Necip Oktay ve Alt Yapı Sorumlusu Emin Eğri ile sözleşme imzalandı.

  • 4621
Kadın futbol takımında imzalar atıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 3. Liginde ilimizi temsil eden Kastamonugücü kadın futbol takımında Teknik Direktör Necip Oktay ve Alt Yapı Sorumlusu Emin Eğri ile sözleşme imzalandı.

Deplasmanlı olarak yapılacak müsabakaların şubat ayı içerisinde Futbol Federasyonunca belirlenecek tarihte başlayacağı açıklandı.

Teknik Direktör Necip Oktay’ın Kastamonuspor ve Kayserispor'da yıllarca profesyonel futbol oynadığını, Kastamonuspor’da ise teknik direktörlük yaptığını belirten Kastamonugücü Kadın Futbol Takımı Kulübü Başkanı Metin Şahbazoğlu, halen BESYO'da öğretim görevlisi olan Necip Oktay ile takımlarının başarılı bir sezon geçireceğinden emin olduğunu ifade etti.

Alt Yapı Sorumlusu Emin Eğri’nin de Kastamonu Gençlerbirliği eski futbolcusu olduğunu hatırlatan Şahbazoğlu, Kastamonugücü Kadın Futbol Takımı’nın Kastamonuluların takımı olduğunu, kulüp yönetimi, teknik kadro ve oyuncularla ligde başarılı olmak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini, Kastamonululardan da destek beklediklerini söyledi.