Kalafat: "Ak Parti, Kastamonu'nun hizmet kalesidir"

Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Ak Parti İl Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

  • 1556
Kalafat: &quotAk Parti, Kastamonu'nun hizmet kalesidir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Teşkilatları, Mahalle ve Köy Başkanları, Üniversite ve Lise teşkilatlarının katılımıyla gerçekleştirilen Danışma Meclisi Toplantısına İl Başkanı Halil Uluay ve Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat katıldı.

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ilçelerden ve köylerden yoğun kar yağışlarına rağmen bu toplantıya katılan tüm gençlere teşekkür etti. Gençlerin kendilerini daha donanımlı hale getirmek için çaba sarf etmesi gerektiğini belirten Uluay; "Bugün burada Gençlik Kolları İl Danışma Meclisi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Merkez ve tüm ilçelerimizde devam eden yoğun kar yağışına rağmen bu toplantıyı önemseyerek buralara geldiniz. Değerli gençler, sizler ülkemizin yarınları, geleceğisiniz. Ülkemizi daha güzel günlere ulaştırmak için çaba sarf edecek, kendinizi geliştireceksiniz. Kendinizi geliştirmek için, daha donanımlı bireyler haline gelmeniz için fırsat bulduğunuz her anda parti toplantılarımıza, danışma meclislerimize iştirak etmelisiniz. Toplantılara katılarak bu toplantılardan kendinize fayda sağlamalısınız. Bunun yanında bir diğer yapmanız gereken ise okumak, okumak, okumak. Türkiye'nin geleceğine ışık tutmanız için çok okumalısınız. Şunu bilin ki bugün, gençken, harçlıklarınızdan biriktirerek aldığınız kitaplar sizin hayatınızdaki okuma serüveninizin en önemli kısmını oluşturacak. Size birikim sağlayacak olan, sizi daha donanımlı hale getirecek olan kitaplar bugün harçlıklarınızla aldığınız kitaplar olacaktır. Ülkemize hizmet etmek için muhakkak bulduğunuz her fırsatta kitap okumalısınız." dedi.

Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat; "Ezelden ebede  kadar dünyaya huzur, barış ve nizam getirmek için mallarını, gençliklerini hatta canlarını feda etmekten çekinmeyen bir medeniyetin şerefli evlatları o gün nasıl muteber bir dava uğruna hareket ettilerse bugün de bu topraklarda yaşayıp Aleme nizam getirmek amacı ile yola çıkmış ve  kutlu bir davaya inanan neferler olarak ülkemizin, milletimizin, Alem-i İslamın büyük sıkıntılar içerinde olduğunu görüyoruz. Ezelden ebede gidecek olan kutlu yürüyüşün sancaktarı olan şerefli yiğitler nasıl büyük badireler atlattılarsa bugünde zalimin karşısında elif gibi dimdik duran başta Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere doğrudan devletimiz ve milletimiz Alemin nizamı için çıktığı bu yolda büyük badireler atlatmaktadır.

15 yıldır aydınlık bir Türkiye için gecesine gündüzüne katan ''DURMAK YOK, YOLA DEVAM'' sloganıyla Yeni Türkiye'nin inşası için her türlü engeli aşarak büyük umutları milletimizin desteğiyle gerçekleştiren kutlu Ak Parti Hareketinin bugünde aynı kararlılık ve gayet ile devam etmektedir." dedi. 15 Temmuz gecesi kirli ittifakların 40 yıllık planlarını çökerttiklerine dikkat çeken Kalafat; "Devlet ve milletin el ele sürdürdüğü kutlu yürüyüşü durdurmaya ant içenler 15 yıl içerisinde türlü türlü fesatlıklarla bu hareketi baltalamaya çalıştılar. Emellerine ulaşamayacaklarını anladıklarında da bu ülkeyi her defasında onlarca yıl geriye götüren ASKERİ DARBE girişimlerini 15 Temmuz günü tekrar başlattılar. 15 Temmuz gecesi darbeler tarihinde görülmemiş bir olay yaşandı. O gece namlusunu millete çevirmiş tankları, helikopterleri, uçakları ne yaparlarsa yapsınlar göklerden gelen karar vardır diyen, kalbi vatan aşkıyla çarpan bu toprakların yiğit evlatları el ele dize getirdi. Milletimiz sadece konvansiyonel silahları değil, bu milletin kaderini kendilerinin çizdiğine inanan hainleri, işbirlikçilerini ve maşalarını da bertaraf etti. O gece tüm dünyaya artık Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını devlet- millet el ele gösterdik.

15 Temmuz gecesi 40 yıllık planları çöken kirli ittifakların kurucuları top yekun devletimize ve milletimize saldırmaya başladılar. Kuklaları PKK, PYD, YPG, FETÖ ve DEAŞ gibi eli kanlı terör örgütlerini kullanarak bu milletin geleceğine doğrudan kast ettiler. Nitekim o günden bu yana vatanımızın bir çok yerinde bizleri kararlı duruşumuzdan vazgeçirmek ve korku imparatorluklarının esareti altına almak için silahlı ve bombalı eylemlerle dağlarda, şehirlerde yiğitlerimizi şehit ettiler. Ancak onların hesap edemedikleri bir şey vardı; o da bu vatanın korkusuz yiğit evlatları 3-5 köpeğe bu ülkeye teslim etmeyecekleriydi. 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler komutanlığı ele geçirmeye çalışan satılmış köpeği alnının ortasından vurarak darbe girişiminin seyrini değiştiren ŞEHİT ÖMER HALİS DEMİR gibi bu hafta İzmir'de uzun namlulu silahlarıyla vatandaşlarımızın canına kasteden hainleri tabancasıyla itlaf eden ŞEHİT POLİS MEMURU FETHİ SEKİN gibi yiğitler bu vatanda asla bitmeyecek. Onlar ne taraftan saldırırlarsa saldırsınlar, şehitlik gibi yüce bir makamın hayaliyle büyüyen yiğitler bu kirli oyunları Allah'ın izni ve inayetiyle yerle yeksan edecektir." dedi.

"DİKLEŞMEDEN DİK DURUYORUZ"

Hiç kimseye,hiçbir cenaha karşı dikleşmediklerini ama her zaman dik durduklarını belirten Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Kalafat; "Allah'ın Resulu Alemlere rahmet Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) vefatından hemen önce bir ordu kurdurarak yürüyünüz emri vermiştir. O zamanın en büyük komutanlarının olduğu ordunun başına da 17 yaşında genç bir delikanlı olan Usame bin Zeyd'i tayin ederek yürüyünüz demiştir. Yeryüzündeki zulmün son bulması, insanların kardeş olmaları, huzurun ve barışın sağlanması ve en önemlisi de Hakk'ı hakim kılmak için YÜRÜYÜNÜZ demiştir. Efendimiz 17 yaşımda genç bir delikanlıyı ordunun başına geçirerek gençlerin her alanda önemli olduğunu göstermiştir.

Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır sözünü düstur edinen Cumhurbaşkanımızda, bu ülkenin hem bugünü hem de yarını olan gençlerimizin her daim önünü açmıştır.

Ak Gençler olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ezelden ebede gidecek olan kutlu davada Alemin nizamı için dün olduğu gibi bugünde yarında canımızı dişimize takarak çalışacağız. Biliyoruz ki yarınlar yorgun olanların değil rahatından vazgeçenlerin olacaktır.

Ülkemizin ve milletimizin istikbaline kasteden dahili ve harici düşmanları dün olduğu gibi bugün de el ele vererek tarihe gömeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Ülkemize diz çöktüremeyecekler. Bizi kutlu davamızdan vazgeçiremeyecekler." dedi.

"KASTAMONU, AK PARTİNİN HİZMET KALESİDİR"

Gençlik Kolları İl Başkanı Kalafat, Kastamonu'ya son dönemde yapılan büyük yatırımlardan da bahsederek "

Kastamonu gençlik kolları olarak 15 yıldır yürüttüğümüz hizmetleri her geçen gün arttırarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimize, ülkemize partimiz, yerel yönetimlerimiz ve hükümetimiz ile yaptığımız hizmetler neticesinde her geçen gün halkımızın bizlere olan teveccühünün arttığını görmekteyiz. Kastamonu artık Adalet ve Kalkınma Partisinin HİZMET KALESİDİR.

Gençlik Kolları Kongresinin akabinde göreve başlayan yönetimimiz ile gençlik için her alanda güzel ve başarılı çalışmalar yürütmenin gururunu teşkilatımızın her bir üyesiyle yaşıyoruz. Gerek ilçelerimizde gerekse Kastamonu merkezinde gençlerimizle beraber hataların yanlışların karşısında her zaman dikleşmeden dik durduk.

Gençler bu ülkenin sadece yarınları değil ayrıca bugünü. Bu büyük sorumluluğumuzun farkındayız. Ak Gençler olarak bu sorumluluğu sırtımıza yüklendik ve bu görevi en güzel şekilde bitirmek için büyük bir kararlılıkla çalışıyoruz." cümlelerini kullandı.

Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanlığı Teşkilatlanma Birimi ve Yeni Seçmen Biriminin sunumlarının ardından İlahiyatçı Hüseyin Yakut Hoca, toplantıya iştirak ederek Ak Gençlerle sohbet etti.