Kalyoncu: "Yenildiğimize Sevinenler, Yendiğimizde de Üzülmesinler"

Hentbol Bayanlar Süper Ligi takımlarından Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, Muratpaşa Belediyespor galibiyeti sonrası yenildiklerinde sevinenlerin, yendiklerinde de üzülmemelerini istedi.

  • 391
Kalyoncu: &quotYenildiğimize Sevinenler, Yendiğimizde de Üzülmesinler"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalyoncu, Hentbol Bayanlar Süper Liginin güçlü ekiplerinden lider Muratpaşa Belediyespor’u Kastamonu'da 36-32 yendiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Hakemler hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Bu maç 10 farkla bitebilecek bir maçtı. Fakat olmadı” dedi.

Kastamonu'da hentbol adına çok ciddi mücadeleler verdiklerini açıklayan Kalyoncu, "Verdiğimiz mücadele Kastamonu için büyük önem taşıyor. Lig, uzun bir maraton. Ligin bitmesine daha çok maç var ama inanın kaybettiğimiz maçlardan ders alıyoruz. Şunu özellikle de söylemek istiyorum. Kaybettiğimiz maçlarda nasıl seviniyorlarsa, kazandığımız maçlarda yine sevinsinler istiyoruz. En azından üzülmesinler, bunu istiyoruz ama kaybettiğimize ne kadar seviniyorlarsa, kazandığımızda da o kadar üzülmesinler, gerek yok. Biz, bunların üzülmesini istemiyoruz. Herkes bu takıma destek vermeli, bu takım benim değil. Bu takım, bu şehrin takımıdır” dedi.

Ligde ciddi bir mücadele verdiklerini söyleyen Kalyoncu, ligin bitiminde hedefleri olduğunu ve en azından Avrupa kupalarına gitmek istediklerini ifade ederek, şöyle konuştu: "Bu şehre hizmet etmeye, bu şehrin adamı olmaya geldim. Hayallerimiz var, Avrupa kupalarında bu takımı 2-3 tur yukarıya taşımak, Türkiye kupasında finallere taşımak. Daha çok yapacağımız işler var, lig çok uzun bir maraton. Birlik beraberlik içerisinde kenetlenerek bu amacımıza ulaşmak zorundayız" dedi.

Kastamonu'da hentbolda verilen mücadelenin sadece Kastamonu ile sınırlı kalmamasını istediklerini ve her yerde Kastamonu’nun bayrağının dalgalanmasını istediklerini aktaran Kalyoncu, özellikle ellerindeki analizleri sahaya iyi yansıttıklarını belirterek, "Hakemler hakkında hiç konuşmak istemiyorum. Bu maç 10 farkla bitebilecek bir maçtı. İnşallah bundan sonra arkası gelecek. Hedeflediğim bir puan var" şeklinde konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Kalyoncu, bundan sonraki maçlarda da aynı performansı göstererek ligde iyi bir yere gelmek istediklerini ve bu konuda da yeterli tecrübe ve güçlerinin olduğunu sözlerine ekledi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)