Kanser hastası akrabasını, ziyarete giderken ağır yaralandı

  • 2759
Kanser hastası akrabasını, ziyarete giderken ağır yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’dan Çanakkale’ye kanserli akrabasını ziyarete giderken Bursa’da kaza geçiren Harun Telekomünikasyon’un sahibi Harun K., yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlikesi süren Hüsniye K.'nin yeğenleri ile birlikte durumu ağırlaşmış olan kanser hastası akrabasını görmek için Çanakkale’ye gittiği öğrenildi.

Kaza, gece saatlerinde İstanbul-İzmir otoyolu üzerinde Çağlayan Tır Parkı yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Sezen K. idaresindeki 41 YB 392 plakalı lüks araç, otoyol üzerinde bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bir süre kontrolü sağlayamayan Sezen K., Harun K.'nin idaresindeki 37 BC 006 plakalı araca çarptı. Kazanın etkisiyle Sezen K. idaresindeki cipin sağ ön tekeri yol kenarına savruldu. Buna rağmen durmayan araç, 3 tekerinin üzerinde 1 kilometre sürüklendikten sonra taklalar atarak durabildi. Sürücü Sezen K., kazayı hafif yaralanmalarla atlattı. Sezen K., olay yerine gelen ambulans ile özel hastaneye kaldırıldı.

Ölüm döşeğindeki akrabasına gidiyordu
Kazanın yaşandığı esnada Harun K. idaresindeki araçta bulunan Hüsniye K., kazanın etkisiyle içinde bulunduğu aracın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ve araçta bulunan yakınlarının yardımıyla çıkarılan Hüsniye K., Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Hayati tehlikesi süren Hüsniye K.'nin yeğenleri ile birlikte Kastamonu’dan Çanakkale’ye hayati tehlikesi başlayan kanser hastası bir akrabalarını görmeye gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Öte yandan, kazaya karışan Harun K.'nin Harun Telekomünikasyonun sahibi olduğu öğrenildi.

Vedat İkizoğlu