Kar timleri sahada

Kastamonu Belediyesi ekipleri kar yağışıyla birlikte tuzlama ve kürüme çalışmalarına başladı.

  • 1406
Kar timleri sahada

Kastamonu Belediyesi kar timleri gece başlayan kar yağışıyla birlikte sahaya inerek ulaşımda olası bir aksaklık yaşanmaması adına çalışmalara başladı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte kar timleri ekiplerini oluşturan ve programını belirleyen Kastamonu Belediyesi, dün gece başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte sahaya indi.

Yağışın hayatı olumsuz etkilememesi için tuzlama ve kürüme çalışmalarını sürdüren ekipler şehrin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Karla mücadele ekiplerini kış aylarına girmeden önce oluşturduklarını ve bölgelere göre gerekli programın oluşturulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Kar yağışıyla birlikte ekiplerimiz saha çalışmalarına başladı. 7 gün 24 saat esasına göre hayatın yağışlardan olumsuz etkilenmemesi adına bizler sahada olacağız. Kar berekettir, yağışın olmasından dolayı mutluyuz. Bizler ekiplerimizle ulaşımın ve hemşehrilerimizin günlük yaşantılarının olumsuz olarak yağıştan etkilenmemesi adına gerekli çalışmayı yapıyoruz.” diye konuştu.