Karantinada olması gereken şahıs otele kayıt yaptırırken yakalandı

Yakın temaslı olduğu gerekçesiyle karantinada olması gereken bir hasta, İstanbul'dan gelerek Kastamonu'da il merkezinde bir otele kayıt yaptırmak isterken yakalandı.

  • 2824
Karantinada olması gereken şahıs otele kayıt yaptırırken yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüslü bir hasta ile yakın temaslı olduğu gerekçesiyle karantinada olması gereken bir hasta, İstanbul’dan gelerek Kastamonu’da il merkezinde bir otele kayıt yaptırmak isterken yakalandı. Yakalanan şahıs, yurda yerleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, koronavirüslü bir hasta ile yakın temasta bulunduğu gerekçesiyle karantinaya alınan 26 yaşındaki M.G., karantinada olması gerekirken İstanbul’dan Kastamonu’ya geldi. Kastamonu’da il merkezinde bir otele yerleşmek için kayıt yaptırdığı sırada karantinada olması gerektiği belirlenen M.G., Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları sorgulamada 26 yaşındaki M.G.’nin koronavirüslü hasta ile yakın temaslı olduğu ve karantinayı ihlal ettiği belirlendi. Bunun üzerine M.G., emniyet güçlerince Kastamonu’daki yurda yerleştirildi. Ayrıca şahıs hakkında da idari işlem yapıldı.