Karate müsabakaları yapıldı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında karate müsabakaları yapıldı.

  • 2094
Karate müsabakaları yapıldı

3-9 Ekim tarihleri arasında ilimizde çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında karate müsabakaları düzenlendi.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 96 sporcu katılırken, sporseverler mücadelelere yoğun ilgi gösterdi.

Kata ve kumite dallarında yapılan müsabakalar sonunda derece elde eden sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Spor Şube Müdürü Dr. Engin Kaya, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Adem Keloğlu, kulüp temsilcileri, antrenörler ve hakemler tarafından verildi.

Sporcunun Amatör Spor Haftası vesilesi ile tatamide bir araya gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten İl Müdürü Reşat Asrak, ilimizin karate altyapısının gelecek adına ümit vadettiğini vurguladı ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Şube Müdürü ve Karate antrenörü Dr. Engin Kaya, "Tek kulüpten 96 sporcu Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında karate müsabakasına katıldı. Minikler ve yıldızlar olarak organize ettik. Çocuklar tecrübe kazanıyorlar. Amatör Spor Haftası kapsamında faaliyet yapmış oluyoruz. Katılan tüm sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Karate müsabakaları yapıldı
Karate müsabakaları yapıldı
Karate müsabakaları yapıldı