KASGEG, geleneksel mahalle iftarını yaptı

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) geleneksel hale getirdiği mahalle iftarını, bu yıl da Yavuz Selim Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

  • 567
KASGEG, geleneksel mahalle iftarını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 400 kişilik bir iftar organizasyonu gerçekleştiren derneğin iftarına mahalle sakinleri, dernek üyeleri ve misafirler katıldı.

Mahalle sakinleri ile birlikte böyle güzel bir iftar organizasyonunda birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, “İlk mahalle iftarımızı 2015 yılında burada gerçekleştirmiştik. Kastamonu Genç Girişimciler Derneği olarak geçtiğimiz yıl söz verdiğimiz gibi bu yıl da hep birlikte siz Yavuz Selim Mahallelilerle birlikte iftarımızı açtık. Allah bize güç kuvvet verdi yol arkadaşlarımla birlikte KASGEG Kastamonu Şube Başkan Vekilimiz ve muhtarımız Mehmet Kalem’in de vesilesi ile bu iftarı gerçekleştirdik. Allah bize güç kuvvet verirse inşallah seneye de burada oluruz, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. İftar davetimize katılan tüm mahalle sakinlerine ve iftar organizasyonumuzun gerçekleştirilmesinde destek olan tüm dernek üyesi yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

KASGEG Kastamonu Şube Başkanı Av. Özgür Ergülenoğlu da, “Böylesi güzel bir iftar akşamında siz Yavuz Selim Mahallelilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. İftar organizasyonunun gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Genel Başkanım Zafer Küçükşabanoğlu’na, başkan vekilim muhtar Mehmet Kalem’e, yönetim kuruluma ve dernek üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu.

Yavuz Selim Mahalle Muhtarı ve KASGEG Kastamonu Şube Başkan Vekili Mehmet Kalem ise, KASGEG üyesi arkadaşlarına teşekkür ederek, “Mahallemizde gerçekleştirmiş olduğumuz 3’üncü mahalle iftarımızda desteklerini esirgemeyen, mahallemizde böylesine geniş katılımlı bir iftar organizasyonunun gerçekleşmesini sağlayan başta Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu’na, Kastamonu Şube Başkanımız Av.Özgür Ergülenoğlu’na ve KASGEG üyesi arkadaşlarıma, iftarımıza katılan mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.