KASGEG Genel Başkanı Küçükşabanoğlu, G20 Zirvesi'nde

G20 YEA (Genç Girişimciler İttifakı) Zirvesi 7-9 Eylül'de Wyndham Grand İstanbul Levent Otel'de düzenlenecek.

  • 372
KASGEG Genel Başkanı Küçükşabanoğlu, G20 Zirvesi'nde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl Türkiye’de gerçekleşen, Dünyanın en önemli Genç Girişimciler Zirvesi olan G20 YEA (Genç Girişimciler İttifakı) Zirvesi 7-9 Eylül’de Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de düzenlenecek.

Dünya’ya sermaye akışı olan Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Fransa, İtalya, Rusya, Kanada, Almanya, Avustralya gibi ülkelerden genç iş girişimcilerin katılacağı zirveye Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) ev sahipliği yapacak.

Açılışına TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Devlet bakanları, bakanların, yabancı ülke bakan ve milletvekillerinin katılacağı bu özel zirveye 600-650 kişinin katılması öngörülüyor.

PEGASUS YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SABANCI ZİRVEDE! 

20’nin üzerinde oturumda, 50’den fazla konuşmacının yer alacağı zirvenin katılımcıları arasında Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı Muhtar Kent, Philip Morris SA Genel Müdürü Enrique Jimenez, dünyaca ünlü yatırımcı ve Scaale Capital Avrupa’daki binlerce girişimciyi temsil eden JEUNE’un Başkanı Patrik Kovacs, Avrupa Komisyonu Girişimcilik Birimi Başkanı Michel Catinat, JCI 2015 Dünya Başkanı İsmail Haznedar ,Mediasa Yayıncılık AŞ Kurucusu Demet Sabancı ,Yemeksepeti. com CEO’su Nevzat Aydın, Inventram Genel Müdürü Cem Soysal gibi  Dünyada ve Türkiye’de girişimcilik ekosistemine kılavuzluk eden isimler yer alıyor.

GENÇ GİRİŞİMCİ ZAFER KÜÇÜKŞABANOĞLU G20 ZİRVESİNDE AYNI ZAMANDA KASTAMONU’YU TEMSİL EDECEK 

2014 yılında İstanbul’da kurduğu organizasyon, reklam ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren Artı Grup Şirketi’nin sahibi olarak  başarılı işlere imza atan, aynı zamanda TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi, Beşiktaş Spor Klübünün en genç Kongre Üyelerinden ve Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) kurucusu ve Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu’da katılacak.

Karşılıklı iş imkanlarının tartışılacağı, çeşitli toplantıların organize edileceği zirve yaklaşık 40 ülkenin girişimcileri buluşturacak. G20 Zirvesi’ne katılımını değerlendiren Zafer Küçükşabanoğlu; “Türkiye’yi TÜGİAD’ın temsil edeceği böylesine önemli bir zirveye bir girişimci olarak katılırken, tabi ki KASGEG Genel Başkanı olarak derneğimizi temsilen de katılıyorum. Dolayısıyla Kastamonu’yu temsil ediyorum. Biz nerede olursak olalım hep aklımızda Kastamonu. Önemli yatırımcı ve girişimcilerin katılacağı bu zirvede tabi ki ben de kendi şirketimin yanı sıra Kastamonu’yu da anlatacağım. Tanıştığım yatırımcılarla Kastamonu’yu tanıştıracağım. Kastamonu gelişimi, değişimi, her zaman her alanda en iyi yerde olmayı hak eden bir memleket. Memleketimiz. Bizler de gençler olarak şehrimizin gelişimi için dernek olarak misyonumuzu her yerde yerine getirmeye çalışıyoruz. Biz KASGEG olarak Kastamonu için her platformda çalışıyoruz. Katıldığımız her organizasyon her toplantı Kastamonu için. Özellikle böyle iş dünyasından dünyaca önemli isimlerin katıldığı, yatırımcılar ve yatırım yaptırmak isteyenlerin ikili görüşmeler yapabildiği yatırım zirveleri çok önemli ve büyük fırsatlar. Bu zirvenin hem bireysel olarak hem derneğimiz olarak, hem de Kastamonu adına global dünya ve global ekominin düzeninin daha iyi anlaşılması ve yeni vizyonlar oluşturması bakımından çok faydalı olacağı kanaatindeyim. Her zaman olduğu gibi Kastamonu’yu en iyi şekilde tanıtacak, yatırımcıları memleketimize davet edeceğiz." şeklinde konuştu.