KASGEG Genel Başkanı Küçükşabanoğlu'ndan KGC'yi ziyaret

KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, inanarak ve güvenerek Kastamonu'da çok işler yapılabileceğini, bu manada Kastamonu'ya güvenilmesi gerektiğini dile getirdi.

  • 690
KASGEG Genel Başkanı Küçükşabanoğlu'ndan KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, beraberinde Kastamonu Şube Başkanı Özgür Ergülenoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Genç ve Serhat Keçeci ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.

Ziyarette KASGEG ve KGC heyeti arasında Kastamonu ve Kastamonu basını üzerine sohbet edildi.

Kastamonu'da çok sağlam bir gençlik olduğunu ve bunun Kastamonu'nun geleceği açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Küçükşabanoğlu: "KASGEG olarak önümüzdeki dönemde birçok alanda ses getirebilecek etkinlikler yapacağız. Kastamonu'dan birşey olmaz diyenlere karşın biz de diyoruz ki Kastamonu'dan çok şeyler olur. Önce Kastamonu'ya güvenmeliyiz. İnanarak ve güvenerek Kastamonu'da çok işler yapılabilir. Baki olan memleketimizdir" diye konuştu.

Ziyaret sonunda KASGEG ailesi adına KGC hatıra defterini de imzalayan Küçükşabanoğlu, şu cümleleri kaleme aldı: "Bağımsız, tarafsız sivil toplum kuruluşlarımızın en başında gelen, şehrimizin sesi olan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni hizmet binasını yol arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. Bu ziyaret vesilesiyle, ahirete intikal eden başta Hüsnü Açıksöz olmak üzere tüm gazetecilerimizi saygıyla yad ediyoruz. Genç, başarılı, vizyoner ve şehrimizin sorunlarını en iyi şekilde dile getiren Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve tüm ekibine sonsuz başarılar diliyoruz. Herşeyin en güzeline layık Kastamonumuz için güzel, hayırlı haberler yapmanız dileğiyle."
KGC Başkanı Yılmaz da, ziyaretlerinden dolayı KASGEG ailesine Kastamonu basını adına teşekkür etti.

Haber Merkezi