KASGEG Temsilcisi Tankut Yıldız Oldu

Bundan yaklaşık 2 yıl önce hizmet adına Kastamonu'nun gelişimine ve değişimine katkı sağlamak amacıyla kurulan Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) büyümeye devam ediyor.

  • 2177
KASGEG Temsilcisi Tankut Yıldız Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Genel  Merkezi İstanbul’da olan ve Kastamonu’da Şubesi  bulunan KASGEG, Ankara’da yaşayan Kastamonulu gençlerin bir araya gelerek Kastamonu’ya başkentten farklı bir bakış açısı getirmeleri ve Kastamonu için fikir üretmeleri için harekete geçti. KASGEG Ankara temsilciliği görevi Genel Başkan Zafer Küçükşabanoğlu tarafından 20.dönem Kastamonu milletvekili ve o dönem TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi, şimdi ise Ankara Güven Hastanesi Genel Koordinatörü olan Haluk Yıldız’ın oğlu TÜBİTAK’ta görevli Tankut Yıldız’a verildi.

KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu “KASGEG kurulalı 2 yıl oldu. Biz emekleme dönemimizi geçtik. Yol arkadaşlarımla birlikte her geçen gün farklı projeler üreterek Kastamonu için çalışmaya devam ediyoruz. Dernek olarak Kastamonu’da bir fark yaratıyoruz. Genç arkadaşlarımızın vizyonu gelişiyor ve ben Kastamonu için daha iyi, daha farklı neler üretebilirim, nasıl bu şehre daha faydalı olabilirim diye düşünüyorlar.Bizler artık 3.yılımıza doğru adım atarken hızımızı daha da arttırarak Kastamonu için çalışmalarımıza yeni projelerimizle devam edeceğiz. Her geçen gün artan üye sayımızla birlikte KASGEG sayısal anlamda da büyümeye devam ediyor. Biliyorsunuz Genel Merkezimiz İstanbul’da. Bizler hep Kastamonu’yu düşünerek çalışmalarımızı İstanbul’da yaşayan dernek üyesi hemşehrilerimizle birlikte yürütüyoruz. Kastamonu Şubemizdeki yol arkadaşlarımız Kastamonu için öz yuvada çalışmalarını ve projelerini devam ettiriyorlar. Ve tabi ki başkentimiz Ankara’da da çok sayıda hemşehrimiz var. Buradaki Kastamonulu genç arkadaşlarımız da Kastamonu için başkentten Kastamonu’ya bakarak Kastamonu’nun daha güzel günlere yürümesi için çalışmalar yürütecekler. Bu bağlamda şimdilik Ankara’da KASGEG'in Ankara temsilciliğini de yine değerli büyüğümüz eski Kastamonu milletvekillerinden Haluk Yıldız’ın oğlu olan TÜBİTAK’da başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Tankut Yıldız’a verdik. Tankut kardeşimizin Ankara’da başarılı çalışmalar yürüterek çalışma arkadaşları ile birlikte Kastamonu için güzel projeler üreteceğini ve KASGEG bayrağını Ankara’da bizlere yaraşır bir şekilde taşıyacağına inanıyor, kendisine başarılar diliyorum .” şeklinde bir açıklama yaptı.

KASGEG Ankara temsilcisi Tankut Yıldız da; böyle başarılı ve istikrarlı bir derneğin bir üyesi ve Ankara temsilcisi olmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade ederek; “Ankara’da KASGEG’deki yol arkadaşlarımla birlikte Kastamonu için  çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bana güvenerek KASGEG Ankara temsilciliği  görevini  bana uygun gören Genel Başkanımız Sayın Zafer Küçükşabanoğlu’na ve tüm KASGEG ailesine çok teşekkür ediyorum .” dedi.