KASGEG'den Şehitlerimize Taziye Mesajı

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi ve Iğdır'daki terör saldırıları ile ilgili olarak bir taziye mesajı yayınladı.

  • 307
KASGEG'den Şehitlerimize Taziye Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Küçükşabanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi : “Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi’nde terör örgütü tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan askerlerimizin acısı henüz yüreklerimizde iken dün de Iğdır’dan gelen polislerimizin şehit haberi tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de büyük bir üzüntüye boğmuştur. KASGEG ailesi olarak terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine  ve yakınlarına başsağlığı ve yaralı olan güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun,bir an önce bu hain saldırılar son bulsun. ”

TOPLUM OLARAK BİRLİK İÇİNDE KENETLENMELİYİZ”

Şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin birlik olarak kenetlenmesi gerektiğini vurgulayan Küçükşabanoğlu ; “Bu ülkenin gençleri her zaman vatanına sahip çıkacaktır ve hainler emellerine  asla ulaşamayacaklardır. KASGEG olarak terör ve şiddetin geri dönülmez bir şekilde sona ermesi için toplumun tüm kesimlerini ve kurumlarını sağduyulu sorumlu bir tutum ve söylem içinde olmaya davet ediyor, şiddete ve teröre karşı toplumun tüm kesimlerinin göstereceği duyarlılık ve ortak iradenin ülkemizin en büyük gücü olduğuna inanıyoruz” dedi.