KASİAD geleneksel iftar yemeği düzenlendi

KASİAD (Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar yemeği bu sene 28 Mayıs günü Ataköy Sheraton otelde gerçekleştirilerek bir çok Kastamonu'lu iş adamı ve bürokratların bir araya gelmesini sağladı.

  • 1549
KASİAD geleneksel iftar yemeği düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Birlikte Kazanmaya Niyetliyiz…” sloganı ile geleneksel hale gelen KASİAD iftar yemekleri her sene daha da artan katılımcı sayısı ile gerçekleştirilmeye devam ediyor. Kastamonu’lu bir çok işadamının bir araya geldiği iftar yemeği; Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Av. Fatma Benli, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz ve Eski Bakanlarımızdan Murat Başesgioğlu’nun teşrifleri ile Ataköy Sheraton (İstanbul) otelde  28 Mayıs akşamı KASİAD ev sahipliği ile gerçekleştirildi.

Şubat ayında olağan kongresi gerçekleştirilen KASİAD başkanlığına yeniden seçilen İÇDAŞ İcra Kurulu Başkanı Ayhan Aslan ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu iftar yemeği; keyifli sohbetler ve konuşmalar ile sonlanırken davetlilerden tam not aldı.

Ülkemiz ve memleketimizin sanayisine katkı sağlamak amacında olan KASİAD; 600’e yakın firma ile iletişimde bulunmakta olup 19 ilde teşkilat yapısı, Genç Kasiad ve Girişimci Kadınlar kolları ile güçlenmeye ve faaliyet göstermeye devam etmekte olduğunu gözler önüne serdi.

Genç KASİAD üyelerinin de bir çok organizasyonda olduğu gibi iftar davetinde de bir arada olmaları, geleceğin iş dünyasını tasarlamak adına donanım elde etmelerini ve birlik beraberlikerini gösteriyor. Genç KASİAD adına Genç KASİAD Başkanı Gökhan Kızılkum (SMMM), Özgür Gürsoy (Anlam Patent), Yusuf Gündüz, Av. Hakan Kızılkum, Ersin Çakılcı (Motto Organizasyon), Yener Akıncı (Yenmak)  gibi girişimci isimler yer aldı.

Tüm konuşmaların ortak noktası ise “Gücümüzü ortaya çıkarmak amacı ile büyüyen bir aileyiz ve daima Türkiye için varız… Tüm Kastamonu’luların bizlerle temasa geçmelerini ve gücümüzü beraber göstermemize olanak tanımalarıdır.” oldu.

(KASİAD İletişim: Cemal ŞENOL - Özgür GÜRSOY / 0212 210 37 77)