KASİAD Kastamonu Şubesi, ilçe ziyaretlerine Tosya ile başladı

Katar "Kastamonu Tosya'sız, Tosya'da Kastamonu'suz olmaz" dedi.

  • 1417
KASİAD Kastamonu Şubesi, ilçe ziyaretlerine Tosya ile başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi, ilçe ziyaretlerine Tosya ilçesinden başladı.

Tosya'da düzenlenen tanışma toplantısına, Tosya kanadından Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi, Tosya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Nihat Büyükkasap, SEDEF Orman Ürünleri Sahibi Nurettin Koçkan, ÇAĞ Orman Ürünleri Şirketi Sahibi İsmail Ercan, Tosya Keskin Çelik A.Ş. Sahibi İsmail Keskin, KARSAN Orman Ürünleri Sahibi Hüseyin Karakaya, Ankara KASDERFED Genel Başkanı Hasan Şen ve Gazeteci Hüsnü Acar katıldı.

KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar, Yönetim Kurulu Üyeleri Atıf Yılmaz, Enüs Koç, İsmail Fatih Karamehmet, Zafer Öksizoğlu ve Onur Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz'ın da hazır bulunduğu buluşma yaklaşık üç saat sürdü.

Şube Başkanı Ahmet Katar, ilçe ziyaretlerine Tosya ilçesinden başladıklarının altını çizdi. Yarın akşam gerçekleştirilecek İş Dünyası Zirvesi hakkında bilgi veren Katar, daha sonra dernek hakkında bilgilendirme yaptı. Başkan Katar: “Kastamonu'da bireysel olarak başarılı, ancak toplumsal olarak başarılı değiliz. Yan yana gelmeyi maalesef bugüne kadar becerememişiz. Bu sıkıntıyı en kısa sürede aşmalı ve yeni başarı hikayelerini hep birlikte yazmalıyız. Tosya, diğer ilçelerimiz gibi bizim için çok önemli, ne Tosya Kastamonu'suz olur, ne de Kastamonu Tosya'sız olur. Kastamonu ile Tosya arasındaki bağ daha da güçlü hale gelirse bunun kazananı elbette Kastamonu olur” şeklinde konuştu.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ise konuşmasında: “Hayatımın her döneminde Kastamonu sevdası ile boğuşmuş bir kişi olarak, emekleriniz ve çabalarınız için, ayrıca da Tosya'mıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biz her zaman Kastamonulu olmaktan övünç ve büyük gurur duyduk ve duymaya da devam ediyoruz. Kastamonumuzun geleceğinin de çok parlak olduğuna inanıyoruz. Biz Tosyalılar olarak akıllı her işte varız, bu yolda sizlerin de çalışmalarına destek olmak ve katkıda bulunmak isteriz” dedi.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'de, KASİAD Kastamonu Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine Tosya'yı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarı diledi.