KASİAD Kastamonu tanıtımında hız kesmiyor

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ulusal medyanın tanınmış simalarını Kastamonu'da ağırladı.

  • 570
KASİAD Kastamonu tanıtımında hız kesmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) özellikle KASTEXPO fuarı ile Kültür Başkenti seçilen Kastamonu’nun ticari birlikteliğinin gücünü gözler önüne sermeyi başardı. KASİAD 2018 yılında yapılacak faaliyetlerle kendinden çok bahsettirecek sosyal sorumluluk projelerine imza atmayı hedefliyor.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen faaliyetler hakkında bilgi verdi. “Orada bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür” sözüyle Kastamonu ve ilçeleri tanıtma gezileri başlattıklarını, bu gezi programlarına davet ettikleri ulusal medya temsilcileri ile geziler düzenleyerek memleketimizin ülke genelinde tanıtımına katkı vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Aslan; “Uzun yıllar önce iş ve aş için ilimizden, köyümüzden kopup gurbetlere çıktık, doyduğumuz il kadar doğduğumuz baba topraklarını unutmadık ve unutmayacağız unutturmayacağız. Kastamonu’nun Kültür Başkenti seçilmesinin onur ve gururunu her Kastamonulu gibi KASİAD ailesi olarak bizlerde bu gururu yaşıyor, Kültür Başkenti Kastamonu’muzun ülke geneli ve dünyaya tanıtımına katkı vermek amacıyla, ulusal medya ve temsilcilerini ilimizde ağırlayarak bu güzel şehrin doğası, kültürel değerleri ve lezzetleri ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında medya temsilcileri ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

KASİAD Kastamonu gezi programına, KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan, KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol, Basın Danışmanı Abdulkadir Akın, Yönetim Kurulu Üyesi Fikriye Aslan katılarak; Bloomberg HT Tv Haber Anchormani Ali Çağatay, Haber Merkezi Koordinatörü Reşat Derinsu, Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Volkan Akın, Posta Gazetesi Yazarı M.Kemal Çolak, İdean-Pr temsilcileri Ceren Şahin ve Okhan Şentürk’ü ağırladılar.

Kastamonu merkezde bulunan tarihi ve turistik yerler gezilerek yöresel lezzetlerimiz ve tarihi konaklarımızın tanıtımı sağlandı. Konuklar merkez gezisinin ardından “Daday, Seydiler, İnebolu” ilçelerini de gezerek İstiklal Yolu Projesi hakkında bilgi aldılar.

Özgür GÜRSOY