KASKF'den Başkan Arslan'ı ziyaret

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 2015/2016 Sezonu U-11, U12 yaş gurubu Futbol şenliklerine katkılarından dolayı Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu. 

  • 827
KASKF'den Başkan Arslan'ı ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keloğlu, Belediye olarak Yaz Spor Okulları düzenleyen ve spora bu denli sahip çıkan tek belediyenin Taşköprü Belediyesi olduğunu ve başkan beyin hizmetlerinden dolayı şükranlarını sunduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Arslan’da amacımız, ilçemiz gençlerini kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, topluma yararlı bir fert haline getirerek, sporu sevdirmek, sporcuların aralarında dostluk ve kardeşliği pekiştirmektir. Ayrıca; ilçemiz gençlerinin spor yapması, fiziki ve sosyal kabiliyetlerinin gelişmesi, müsabaka ruhu ve sosyal terbiye anlayışını pekiştirmede katkıda bulunuyoruz” dedi.

Arslan son olarak amatör Spor Kulüplerinin gençlerin geleceği açısından önemine değinerek bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade etti. Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Âdem Keloğlu daha Başkan Arslan’a 2015/2016 Sezonu U-11, U12 yaş gurubu Futbol şenliklerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdime etti.

Keloğlu’na ziyareti sırasında KASKF yönetim kurulu üyeleri Serdar Badioğlu, Bülent Canpolat, Cemali Özsoy ve Taşköprü Spor Başkanı Cahit Aktaş ve yönetim kuruluda eşlik etti.