Kastamonu 2. Amatör Küme 26 Martta Başlıyor

Kastamonu 2. Amatör Küme futbol ligi kuraları çekildi. 5 İlçe takımının katılacağı 2. Amatör küme ligi 26 Mart tarihinde başlayıp 29 Mayıs tarihinde sona erecek.

  • 442
Kastamonu 2. Amatör Küme 26 Martta Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Adem Keloğlu, Tertip Komitesi Başkanı ve İl temsilcisi Serdar Balioğlu, TÜFAD Başkanı Ahmet Tabak, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Zafer Ayaz ve kulüp yöneticileri katıldı. Abana, Cide, Devrekani, Hanönü ve Pınarbaşı ilçeleri takımlarının katılacağı 2. Amatör Küme futbol liginin 26 Mart tarihide başlayacağı ve 29 Mayıs tarihinde sone ereceği bildirildi. Tek gurupta deplasmanlı oynanacak maçların sonunda birinci gelen takım bir üst lige çıkacak.

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Adem Keloğlu, maçların Abana, Hanönü, Pınarbaşı, Devrekani ve Cide şehir statlarında oynanacağını belirterek tüm takımlara başarılar diledi ve centilmence bir sezon yaşanması temennisinde bulundu. Hanönü Belediye Spor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, bu sezon şampiyon olmak istediklerini belirterek "İyi bir takım kurduk, inşallah bu ligde güzel maçlar oynayarak şampiyon oluruz" dedi.

EMRE YILMAZ (İHA)