Kastamonu Barosu takımı bölge ikincisi

Kastamonu Barosu takımı, Kurgusal Duruşma Yarışması'nda bölge ikincisi oldu. Stajyer avukatlar Kastamonu Barosu'nu en iyi şekilde temsil etti.

  • 2683
Kastamonu Barosu takımı bölge ikincisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Barolar Birliği tarafından 7.'si düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması'nda Kastamonu Barosu takımı ter döktü.

Çeyrek finalde Çorum Barosu'na bağlı stajyerlerle karşılaşan Baromuz stajyerleri, bu aşamada Çorum Barosu'nu eleyerek bölge elemelerinde yarı finale yükseldi. Ardından yarı finalde Trabzon Barosu ile eşleşerek karşılaşan stajyer avukatlar, bu aşamada da başarılı olarak finale yükseldi.

Finalde Amasya Barosu ile karşılaşan stajyer avukatlar, 73 puanla bölge ikincisi olurken, 76 puanla bölge şampiyonu Amasya Barosu oldu.

Kastamonu Barosu Başkanlığından yapılan açıklamada; "Takımımız, stajyerlerimiz; Eda Büyükdemirci, Zübeyde Gazibeyoğlu, Özkan Yazkan, Zeynep Aybike Yazan ve Seda Çetin, takım çalıştırıcıları; Staj Kurulu Başkanı Av. Evrim Başesgioğlu Kaval, yönetim kurulu üyesi Av. Burak Tamel ve Av. Sibel Karakaş'tan oluştu. Baromuza emek veren tüm çalıştırıcı ve stajyerlerimize teşekkürler" denildi.