Kastamonu Belediyesi açıkladı! Son gün 30 Kasım!

Kastamonu Belediyesi yaptığı açıklamada, ödemelerin son gününün 30 Kasım olduğunu belirtti.

  • 1607
Kastamonu Belediyesi açıkladı! Son gün 30 Kasım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile İlan ve Reklam Vergisi ile ilgili duyuruda bulundu.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile ilgili yapılan duyuruda; “1319 Sayılı Emlak Vergisi Kanunu ve 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında, 2018 yılı Emlak Vergileri ve Çevre Temizlik Vergilerinin 2’nci Taksit ödemeleri 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir” denildi.

Mükelleflerin, ödemeleri Belediye veznelerinden, internet sitesi üzerinden ve Halkbank şubelerinden yapabilecekleri belirtildi.

İlan ve Reklam Vergisi ile ilgili yapılan duyuruda; “2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 12’nci maddesine istinaden Belediye sınırları ve mücavir alanları içinde yapılan her türlü İlan ve Reklam, İlan ve Reklam Vergisine tabidir. İlan ve Reklam vergisi Mükelleflerimiz, 2018 yılı 2’nci taksit ödemelerini 30 Kasım 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Belediyemiz veznelerimizden, internet sitesi üzerinden ve Halkbank şubelerinden yapabileceklerdir” denildi.

Süresinde ödenmeyen vergiler için gecikme zammı tahakkuk ettirileceğini belirtilen Belediye Başkanlığı, “mükelleflerimizin vergi ödemelerini süresinde yapmaları menfaatlerine olacaktır” dedi.