Kastamonu Belediyesi, Uyarıda Bulundu

Kastamonu Belediyesi aşırı soğuk ve kuvvetli buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.

  • 568
Kastamonu Belediyesi, Uyarıda Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Hafta içi hava sıcaklığının-10 dereceye kadar düşeceğini belirten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, vatandaşların aşınmış lastiklerle trafiğe çıkmamalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını istedi. 

Ayrıca Başkan Babaş, su sayaçlarında donmalar olabileceğini ifade ederek, gerekli önlemlerin alınması konusunda da vatandaşları uyardı.

Aşırı buzlanmaya karşı belediye ekiplerinin 24 saat hizmet vermeye devam edeceğini ifade eden Başkan Babaş, “Ekiplerimiz yağan karı temizlemek ve buzlanmayla mücadele etmek için 24 saat mesaisine devam ediyor.

Vatandaşlarımızın hava sıcaklığının -10 a kadar düşeceği ve buzlanma riskinin artacağı önümüzdeki günlerde daha dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle sürücülerimizin kış lastikleri olmadan trafiğe çıkmamaları, hız yapmamaları can ve mal güvenliği açısından önemlidir. Vatandaşlarımızın, soğuklardan dolayı su sayaçlarında ve tesisatlarında donma sebebiyle tahribat olmaması için ve mağduriyet yaşamamaları açısından, gerekli izolasyonu yapmaları ve önlemleri almaları gerekiyor. Vatandaşlarımız istek, şikayet ve talepleri için 153 numaralı Beyaz Masa birimine başvurabilirler” dedi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)