Kastamonu-Çankırı Tabip Odasında Dr. Altıkulaç güven tazeledi

Kastamonu-Çankırı Tabip Odası'nın Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Dr. Sinan Altıkulaç, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

  • 751
Kastamonu-Çankırı Tabip Odasında Dr. Altıkulaç güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu-Çankırı Tabip Odası’nın 2018-2020 yılları arası yönetimini belirleyecek seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kastamonu Belediyesi hizmet binasında yapılan Olağan Genel Kurulunda oy kullanan hekimler, yeni yönetimini seçti. Mevcut Başkan Dr. Sinan Altıkulaç, güven tazeleyerek tekrar başkanlığı seçildi.

Kastamonu-Çankırı Tabip Odasının iki yılda bir gerçekleştirdiği seçimle, 5 kişilik yönetim, 5 kişilik onur, 3 kişilik denetleme kurullarının yanı sıra 5 kişilik Türk Tabipler Birliği Merkez Delegasyonu da belirlendi.

İkinci kez göreve seçildiğini belirten Kastamonu-Çankırı Tabip Odası Başkanı Dr. Sinan Altıkulaç, 2020 yılına kadar iki yıl daha odaya başkanlık yapacağını ifade ederek, “Seçimlerde bizlere güvenerek iki yıl daha bayrağı teslim eden tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim olarak tüm hekim arkadaşlarımızın desteğini, fikirlerini ve yardımlarını bekliyoruz. Tüm hekimlerimizi Kastamonu -Çankırı Tabip Odası çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz” dedi.

Başkanlığını Dr. Sinan Altıkulaç’ın yaptığı Kastamonu-Çankırı Tabip Odası’nda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Genel Sekreter Dr. Dursun Baştuğ, Sayman Dr. Mehmet Binici, Üyeler Dr. Muhittin Öncü ve Dr. R. Galip Vidinlioğlu, Denetleme Kurulu ise Dr. A. Tolga Kaplan, Dr. Zeki Esat Öztürk, Dr. M. Akif Cingöz, Onur Kurulu da Dr. Metin Baş, Dr. Handan Doyum, Dr. Adil Yılmaz, Dr. Ertülay Açıkel, Dr. Seyfi Sarıoğlu ve Üst Kurul Delegeleri ise Dr. Işıl Topaçoğlu, Dr. Semih Demiroğlu, Dr. Ertan Şahbat, Dr. Hamza Çaylı, Dr. Bülent Korkmaz”