Kastamonu'da Mehmetçik için zafer duası

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'in zaferi için dua etti

  • 1125
Kastamonu'da Mehmetçik için zafer duası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Kastamonu'da dua edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Ülkü Ocakları, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Vakfı ve Türk Ocakları tarafından düzenlenen programda, Afrin'e düzenlenen harekata katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, burada yaptığı ortak açıklamada, Türk askerinin dosta güven düşmana korku saldığını belirtti.

Afrin operasyonunda Türk askerinin fırtına gibi estiğini belirten Afacan, şunları söyledi:

"Türk askeri Türk'ün gücünü herkese göstermiştir. Terör örgütleri kaçacak delik aramışlardır. Ülkemizin bekası ve ulusal güvenliği için operasyonlar Münbiç ve Fırat'ın doğusunda da devam etmeli; dağ, taş, bayır demeden tek bir terörist kalmayıncaya kadar kararlı mücadele sürdürülmelidir. Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Ülkü Ocakları, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Vakfı, Türk Ocakları olarak operasyonlara tam destek veriyor. Gerekirse canımızı feda etmeye her zaman hazır olduğumuz belirtmek istiyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri Türk milletinin onurudur. "

Konuşmanın ardından vatandaşlar el açarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua etti.

Programa Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.