Kastamonu Devlet Hastanesi'nden duyuru!

Kastamonu Devlet Hastanesi, hasta ve ziyaretçilerle ilgili duyuru yayımladı.

  • 11126
Kastamonu Devlet Hastanesi'nden duyuru!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan duyuruda; "01.06.2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu 'Kovid-19 Pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi' doğrultusunda; Kovid-19 Pandemisi tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın ve personelimizin sağlığının korunması amacıyla poliklinik muayeneleri Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınacak randevulara göre yapılacaktır.

Hastanemize başvurular acil durumlar hariç randevulu olmalı, randevular Merkezi Hekim Randevu Sisteminden (MHRS), Alo 182, e-nabız ve mhrs.gov.tr/Vatandas/ internet adresi üzerinden alınabilmektedir.

Kovid-19 virüsü bulaşma riski sebebiyle hastanede geçirdiğiniz süreyi mümkün olduğunca kısa tutmaya özen gösteriniz. Hastanemiz poliklinik bekleme alanlarında yoğunluk oluşmaması için doktorunuzun yanına tam muayene saatinizde gidiniz.

Hastanemizde refakatçi ve ziyaretçi kısıtlaması uygulaması devam etmektedir. Hastanın yanına zorunlu durumlarda hekim kararıyla en fazla 1 kişi alınabilir.

Hastanemize başvurunuz esnasında ve hastanemizde bulunduğunuz süre boyunca tüm alanlarda maske takmanız ve sosyal mesafeyi korumanız büyük önem arz etmektedir" denildi.