Kastamonu Güncel'in Android mobil uygulaması yenilendi

Android mobil haber uygulaması yeni sürümüyle Google Play'de yerini aldı.

  • 22133
Kastamonu Güncel'in Android mobil uygulaması yenilendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Güncel'in haberlerini akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip imkanı sağlayan Android mobil haber uygulaması, yeni sürümüyle Google Play’de yerini aldı.

Kullanıcılar Kastamonu Güncel'den gelen haberleri sıcağı sıcağına bu uygulama üzerinden görebilecek.

Haberleri takip etmek, haber ve kategoriler arasında gezinmek artık daha da kolaylaştı. Yeni uygulama, görsel tasarımı, kullanıcıyı yormayan ara yüzü, zengin haber muhteviyatı, son dakika bilgileri, video ve foto galeri ile kolay kullanım sağlıyor.

Kastamonu'da yayın yapan Kastamonu Güncel'in haberleri www.kastamonuguncel.com sitesinin yanı sıra Android mobil uygulaması ile vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Akıllı cep telefonları, tablet ve mobil cihazlardan dünyanın dört bir tarafından Kastamonu'daki gündemi takip etme imkanı veren Kastamonu Güncel Mobil uygulaması en güvenilir haber kaynakları arasında yer alıyor.

www.kastamonuguncel.com ile eş zamanlı olarak çalışan yeni uygulamayla Kastamonu ve ilçelerinden haberler ile son dakika gelişmelerine anında ulaşılabiliyor.

Kastamonu gündemini ve köşe yazarlarının güncel makalelerini takip ederek, en yeni Kastamonu fotoğrafları ve videoları için galerilerde gezinebilir, uygulamanın bildirim özelliği sayesinde, yeni ve güncel Kastamonu haberlerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için TIKLAYIN...