Kastamonu Güncel'in iOS ve Android uygulamaları yenilendi

iOS ve Android mobil haber uygulamaları yeni sürümüyle Google Play ve App Store da yerini aldı.

  • 7089
Kastamonu Güncel'in iOS ve Android uygulamaları yenilendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Güncel'in haberlerini akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip imkanı sağlayan iOS ve Android mobil haber uygulamaları yeni sürümüyle Google Play ve App Store da yerini aldı.

Kullanıcılar Kastamonu Güncel'den gelen haberleri sıcağı sıcağına bu uygulama üzerinden görebilecek.

Haberleri takip etmek, haber ve kategoriler arasında gezinmek artık daha da kolaylaştı. Yeni uygulama, görsel tasarımı, kullanıcıyı yormayan ara yüzü, zengin haber muhteviyatı, son dakika bilgileri, video ve foto galeri ile kolay kullanım sağlıyor.

Kastamonu'da yayın yapan Kastamonu Güncel'in haberleri www.kastamonuguncel.com sitesinin yanı sıra Android ve iOS mobil uygulamalar ile vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Akıllı cep telefonları, tablet ve mobil cihazlardan dünyanın dört bir tarafından Kastamonu'daki gündemi takip etme imkanı veren Kastamonu Güncel Mobil uygulamaları en güvenilir haber kaynakları arasında yer alıyor.

www.kastamonuguncel.com ile eş zamanlı olarak çalışan yeni uygulamalarımızla Kastamonu, Türkiye ve dünyadan önemli gelişmeler, son dakika haberleri, asayiş, gündem, ekonomi, politika, yaşam, sağlık, spor, eğitim, kültür sanat, bilim teknoloji, magazin ve bölgesel haberlerle daha bir çok bilgiye bir tıkla anında ulaşılabiliyor.

Android uygulamamızı Google Play Store'dan indirmek için TIKLAYIN... 

iOS uygulamamızı App Store'dan indirmek için TIKLAYIN...