Kastamonu için DİRİLİŞ vakti!

Köşe yazarımız Gökhan Altundal 'Kastamonu için bu açık bir çağrıdır' dedi.

  • 1401
Kastamonu için DİRİLİŞ vakti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli otomobilin Kastamonu'da üretilmesi için çağrıda bulunan Altundal; “Cefakar Kastamonu halkının yıllardan beridir hizmetler anlamında geri kalmışlığı aşikar, Tarihi kökleri itibariyle Tarihe şan veren, kahramanlıkların nesilden nesle anlatıldığı Gazi bir şehirdir Kastamonu.

Tarihin her döneminde kendinden ne zaman sorumluluk istense etrafına bakmadan bir adım öne çıkan bu güzide şehir Kastamonu’nun ilçelerinde ki sorunları sürekli dile getiriyoruz gerek yerel gerek ulusal basın bu konuya yer yer değinmektedir.

Şimdi şu dönemde bunlar olmuş, bu dönemde bunlar olmuş deyip işi siyasi bir çekişmeye sokmanın anlamı geçmişte yapılan hataları geride bırakıp geleceğe bakmak gerekir açık bir çağrıdır bu. Gelin bütün farklılıklarımızdan sıyrılalım ve önümüzde böyle bir fırsat varken hep birlikte gür bir sesle yerli otomobilin Kastamonu’da üretilmesini istiyoruz diyelim.

Bölgemizde ki birçok soruna çözüm olacak ve Kastamonu için yeniden şahlanma olacak bu projeyi tarihte her dönemde sorumluluk almaktan kaçınmamış bu kahraman şehrimizin halkına kazandıralım.

Kastamonu’muzu yeniden dirilişe ve yükselişe geçirmek için bir şeyler yapmak artık hepimizin boynunun borcudur.

Peki bunun için neler yapılabilir?

Gelin Sayın Belediye Başkanımız, bütün siyasi parti liderleri, il ve ilçe başkanları, bölgemizi temsil eden Milletvekilleri, Bürokratlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz, bütün sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri kısacası bütün Kastamonu tek bir ses olarak bunu her yerde dile getirelim.

Bizler İstanbul’un fethine imzasını atmış, Çanakkale savaşında birçok şehit vermiş, Kahramanlık madalyasına sahip olan bir ilçeye sahip olan, Ersizlerdere kahramanlığına ve sırtında top mermisi taşıyacak kadar kocaman bir yüreğe sahip olan şerife bacının torunlarıyız.

Bir tek benim söylememle ne olur demeyin Birlikten kuvvet doğar, "bir mıh bir nal kurtarır; bir nal bir at kurtarır; bir at bir er kurtarır; bir er bir cenk kurtarır; bir cenk bir vatan kurtarır" dedi.