Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesi açıldı

'Kitapsız Okul Kalmasın' isimli proje kapsamında Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesi hizmete açıldı.

  • 2765
Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinin “KİTAPSIZ OKUL KALMASIN” isimli proje kapsamında yapmış oldukları Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu kütüphanesi 27 Mayıs Cuma günü öğretim görevlilerinin, okul aile birliğinin, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla hizmete açıldı.

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini çok sayıda kitap, bilimsel dergi ve çeşitli oyunlar ile buluşturan kütüphanenin açılışında konuşan okul müdürü Nazmi Şahin, kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Şahin, Kastamonu İmam Hatip Ortaokulu olarak amaçlarının akademik başarının yanında maddi manevi değerlerini önceleyen, okuyan, araştıran ve her konuda topluma önderlik edecek öncü bir neslin inşası olduğunu belirterek oluşturulan kütüphanenin de bu amaçlara ulaşmada okulumuza önemli katkısı olacaktır dedi.

Dinamik ve çalışkan bir kadrolarının olduğunu belirten Şahin, önümüzdeki ay açıklanacak puanlarla inşallah ilk mezunlarını Fen Lisesi, Kartal İmam Hatip Lisesi gibi ülkemizin en önemli liselerine göndermek istediklerini belirtti.

Projede yer alan öğrenciler;
KÜBRA PULLU
GÜLCAN TOPUZ
SULUSHASH KAZHATKYZY
SEVDE ÇETİNKAYA
TUĞBA DİLMEN