Kastamonu tüm dünyaya adını duyuruyor

2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Kastamonu, iş adamları İle güçlerini birleştirmeye KASİAD önderliğinde devam ediyor. 

  • 652
Kastamonu tüm dünyaya adını duyuruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) himayesinde düzenlenen Kastamonu iş dünyasının buluşacağı Türkiye’nin ilk şehir konseptli fuarı olan KASTEXPO açılışına yaklaşırken katılımcı sayısı 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmenin heyecanı ile çoğalmaya devam ediyor.

Sanayi sektöründe dev isimleri barından Kastamonu, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) tarafından 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilmesi ile sadece ülkemizde değil tüm dünyada adını duyurmaya devam ediyor.

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Ayhan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, güçlü bir sanayi daha güçlü iş birlikleri ve lobilerin kurulabilmesi için Türkiye’de bir ilk olan KASTEXPO fuarı ve benzeri iş dünyası platformları için ziyaretlerine ve istişarelerine hızla devam ediyor.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan; KASTEXPO’nun gerçekleşeceği son günlere adım atarken “İşadamlarımızın desteği ve katılımı oldukça olumlu zaten tüm stand alanlarının neredeyse tükenmesi katılım ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor, bu süreçte 2018 Türk Dünyası Başkenti seçilmemizin de gururu da ziyaretçi sayımızın yükselmesini sağlayacaktır. İş ve güç birliğimizin artması için her şeyden öte Kastamonu için tüm gücümüzü harcamaya devam ediyoruz.” dedi.

KASİAD Genel sekreteri Cemal Şenol ise; “Başarılı sanayici ve iş adamlarımızı onurlandırmalı, ticari işletmelerimizin uzun soluklu işler yapmasını sağlamalıyız. Çünkü bizler Kastamonulu sanayiciler olarak iç ve dış piyasada pazar payımızı artırmak istiyoruz. KASİAD yöneticileri olarak aldığımız yük belli, bu yükü güvenli bir limana taşımak istiyoruz.” sözlerini dile getirdi.

Sadece sanayicilerimiz değil tüm Kastamonulu hemşerilerimiz ile iletişim kurabilmek adına Marka ve Sosyal Medya Danışmanı Özgür Gürsoy tarafından kasiad37.com adresli web sitesi üzerindeki iletişim formları, sosyal medya hesapları ve mail adreslerinin aralıksız olarak takip edildiğinin altını çizdiler.