Kastamonu Ülkü Ocakları eğitim faaliyetlerini sürdürüyor

Kastamonu Ülkü Ocakları, 2021 yılında eğitim faaliyetlerine 'Şehit Yaşar Özcivlez Akademisi' ile devam edecek.

  • 2770
Kastamonu Ülkü Ocakları eğitim faaliyetlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 yılında Şehit Bekir Yücel Akademisi ile birlikte birçok eğitim programı organize eden Kastamonu Ülkü Ocakları yeni yılda eğitim programlarını Şehit Yaşar Özcivlez Akademisi adı altında sürdürecek.

Yaşadığımız salgın süreci nedeniyle eğitim programları online olarak gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; "Türk gençliğinin eğitim ve kültür bakımından tam donanımlı yetişebilmesi adına ilkini Şehit Bekir Yücel Akademisi ismi ile gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarımıza 2021 yılı itibarıyla Şehit Yaşar Özcivlez Akademisi olarak devam edeceğiz. Bizler bu eğitim programlarını çok önemsiyoruz. Çünkü bizler öncelikle Türk gençliğini önemsiyoruz. Gençlerimize ve gençliğimize ne kadar çok sahip çıkar, onları ne kadar donanımlı bireyler olarak yetiştirebilirsek gelecekte o kadar parlak olacaktır. Geleceğimizin güzelliğinin gençlerimizin eğitiminin kalitesinden geçtiğini biliyoruz. Bu sebepler bizim eğitim programlarımızın değerini ortaya koyuyor. İnşallah eğitimlerimizle gençliğe fayda sağlamak hedefindeyiz. Gençliğe sağlayabildiğimiz her fayda geleceğe atılan bir imzadır" dedi.

Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından organize edilen Şehit Yaşar Özcivlez Akademisi online olmasının yanı sıra 100 kişilik bir kontenjana sahip olacak.

Başvurular 31 Ocak’a kadar [email protected] adresine veya 0 (505) 831 30 95 numarasına Whatsapp üzerinden özgeçmiş gönderilerek yapılacak.