Kastamonu Ülkü Ocakları'ndan anlamlı yarışma

'Sular boşa akmasın, geleceğimiz kurumasın!'

  • 2378
Kastamonu Ülkü Ocakları'ndan anlamlı yarışma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kış aylarında beklenen yağışın olmaması ve kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kalınmasının ardından birçok kurum ve STK su tasarrufuyla ilgili açıklamalar yapmıştı.

Kastamonu Ülkü Ocakları ise geleceğimizin kurumaması adına geleceğin teminatı çocuklarımıza yönelik anlamlı bir yarışmayı başlattığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Su tasarrufuyla ilgili sosyal medya hesaplarından kısa bir video yayınlayan Kastamonu Ülkü Ocakları “Sular Boşa Akmasın, Geleceğimiz Kurumasın” sloganıyla 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri için resim, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için şiir, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için ise kompozisyon yarışması yapacağını açıkladı.

Başvuruların 31 Ocak’ta sona ereceği belirtilen yarışmada birincilere tablet, ikinci ve üçüncülere kitap seti, her kategoride yarışmaya katılan 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10. olan öğrencilere ise mansiyon ödülü verilecek.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Çocuklarımızın su kaynakları hakkında düşünmelerini ve araştırma yapmalarını sağlayarak, musluktan akan suyun sınırsız bir kaynak olmadığını fark ettirmeyi ve böylece bilinçli su tüketiminin genç nesillerde yaygınlaşmasını hedefliyoruz” dedi.

Yakar, tüm öğrencilerin yarışmaya katılmasını istedi.

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0544 295 37 51, 0546 229 33 76 telefon numaralarından ve [email protected] adresinden iletişime geçebilecekler.