Ahşap Fuarı İkinci Günde de İlgi Gördü

Kastamonu'daki ahşap fuarında ürünlerini tanıtan mobilya firması, fuara katılanları hayran bıraktı.

  • 533
Ahşap Fuarı İkinci Günde de İlgi Gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AHŞAP FUARI İKİNCİ GÜNDE DE İLGİ GÖRDÜ 

TEKNOLOJİYLE FİKİRLERİ BİRLEŞTİRDİLER, MOBİLYALARIYLA DÜNYAYA MEYDAN OKUDULAR

Kastamonu’daki ahşap fuarında ürünlerini tanıtan mobilya firması, fuara katılanları hayran bıraktı. 

Kastamonu’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ahşap Fuarı ikinci gününde de yoğun ilgi gördü. Yüzölçümünün yarısından fazla ormanlarla kaplı Kastamonu’da, ustaların ince işçilikleri sonucu ortaya çıkan ahşap ürünleri, fuara katılanların ilgi odağı oldu. Ahşap ürünlerinin yanı sıra günlük yaşamda kullanılan mobilyaların da tanıtıldığı fuarda, birbirinden ilginç ürünleriyle davetlilerin ilgisini çeken Gülcan Mobilya’nın standı ilgi çekti.

Mutfak dolaplarından, yatak odasına, genç odasından, oturma odasına kadar birçok üründe teknolojiyi kullanarak vatandaşları şaşırtan firma sahipleri, işin mutfağında olan 10 kişilik AR-GE ekibi sayesinde farklı olduklarını belirtti.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Gülcan; “Şirketimiz bir aile şirketidir. 40 yıla aşkın bir zamandan bu yana hizmet veriyoruz. Onun dışında bu tasarladığımız ürünleri AR-GE çalışmalarında on kişilik çalışmalarımız. Yurt dışı ve yurt içinde çalışmalarımız var. Birinci fuardan bu yana fuarlara katılmaktayız. Bundan da memnunuz. Halkın ürünlerimize karşı ilgisi yoğun. İlginç ürünler yaptık. Gerek kullanışlı, gerekse teknolojik olsun. Farklı ürünlerle yoğun ilgi görüyoruz” diye konuştu.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gülcan ise “Şirketimiz yaklaşık 55 yıllık bir ahşap tecrübesiyle faaliyetini sürdürmektedir. Mobilya sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Bu fuarda dünyada ilkleri gerçekleştirdik. Türkiye’de benzer ürünler sergileniyor fakat dünya çapında aksesuarlar ile halkımızın karşısına çıktık. Bu bir aile işidir ekip işidir. Bizim şirketimizin işe bakış açısı, kendi evimize yapıyormuşuz gibi çalışıyoruz. Yeni ürünler, yeni tasarımlar yapıyoruz. Gece rüyamızda fikri üretiyoruz. Birbirimiz ile paylaşıyoruz. Estetik ürünler çıkıyor. Dünyanın da trendlerini takip etmek gerekiyor. Dünyada neler oluyor, o şekildeki tasarımları ve çıkan aksesuarları daha nasıl zenginleştirip, insan hayatına adapte ederiz diye çalışmalarımızı yapıyoruz. On kişilik AR-GE ekibimiz var. Üçü mimar, geri kalanları uzun yıllar emeklerini katmış, kumaş dizaynları yapan ekibimiz var. En son kararları birlikte alıp uygulamaya geçiyoruz. Çalışanlarımız da aynı şekilde özveri ile çalışıyor. Fabrikamızı süpüren kişiden en tepedeki yöneticimize kadar herkesin bir katkısı var. Endonezya Büyükelçisi buraya gelip masa takımımızı gördü. Parasını bıraktı ve mobilyayı Endonezya’ya göndermemizi istedi” dedi.

Öte yandan ahşap fuarı 8 Eylül 2013 günü sona erecek.