Başkan Topçuoğlu İncelemelerine Devam Etti

Rahatsızlığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Belediye Başkanlığı görevine bu hafta başı itibariyle geri dönen Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediyeden ayrı kaldığı dönemde gerçekleştirilen çalışmaları incelemek...

  • 559
Başkan Topçuoğlu İncelemelerine Devam Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rahatsızlığı nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı Belediye Başkanlığı görevine bu hafta başı itibariyle geri dönen Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, belediyeden ayrı kaldığı dönemde gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere yaptığı turlara devam ediyor.


Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, göreve dönüşü ile birlikte başladığı incelemelerine dün de devam etti. Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş ile birlikte belediyece gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Topçuoğlu’nun gezisine Destek Hizmetleri Müdürü Enver Katırcıoğlu ile Park ve Bahçeler Müdürü Emin Tuzsuz da katıldı. İlk olarak Kuzeykent Mahallesi’nin üst kısımlarına ve Gölköy’deki askeri tesislere içmesuyu sağlayan 1000 metreküplük depo ve terfi merkezini gezerek bilgi alan Başkan Topçuoğlu, daha sonra Kuzeykent Merkez Camisi yakınında bulunan Çocuk Oyun Parkı’nı ve devamında Kuzeykent Ulu Cami çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Başkan Topçuoğlu, buradan Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen Çocuk Trafik Eğitim Alanı ve Harikalar Diyarı Projelerinin gerçekleştirileceği sahaya geçerek incelemeler yaptı. Fen İşleri ve KASKİ Müdürü Tahsin Babaş, burada yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, Kuzeykent Şamil Sitesi arkasında bulunan 7 Bin metrekarelik alanda Çocuk Trafik Eğitim alanı, yine aynı bölgede bulunan 16 Bin metrekarelik başka bir alanda da Harikalar Diyarı Projesi’nin çalışmalarını başlattıklarını, her iki alanın da uygulama projelerini ve ihalesi ile ilgili her türlü hazırlıklarını yaptıklarını belirtti. Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu ve beraberindeki belediye amirleri, buradan Ekrem Esen Parkı’na geçerek bir süre dinlenip sohbet ettiler. Başkan Topçuoğlu ve beraberindeki heyet, inceleme gezilerini Kömürkara Yürüyüş Yolu’nda yapımı gerçekleştirilen renkli ve desenli asfalt çalışması ile Çocuk Oyun Parkı’nda yaptıkları inceleme ile tamamladılar.

Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, görevden ayrı kaldığı dönemde kendisinin başlattığı bazı projelerin ve yarım kalan işlerin tamamlanmış olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Büyüyen ve gelişen şehrin ihtiyacı olan bazı yeni projelerin de hayata geçirilmiş olduğunu belirten Başkan Topçuoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı ekibini kutladı.