İnebolu MHP, Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnebolu İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimlerdeki belediye başkan adayını açıkladı.

  • 543
İnebolu MHP, Belediye Başkan Adayını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnebolu İlçe Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimlerdeki belediye başkan adayını açıkladı.


MHP İnebolu İlçe Başkanlığı binasında Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, İl Başkanı Satı Ali Sarısoy, Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Dursun Ergin, İl yönetim kurulu üyeleri, Emin Hallaç, Necati Davutoğlu, Eski İl Başkanlarından Hasan Eyüpoğlu, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Belediye Meclis Üyeleri Bülent Yağcıoğlu, Şakir İşeri,MHP İnebolu İlçe Başkanı Mustafa Ateş ve İlçe yönetim kurulu üyelerinin tamamının katılımı ile gerçekleştiren toplantıda gelecek yerel seçimlerdeki belediye başkan adayını açıkladı.


İnebolu MHP İlçe Başkanlığı, geçen dönem yerel seçimlerde aday göstererek kazandığı Engin Uzuner ile yola devam ettiklerini açıkladı. MHP İnebolu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:


"Parti genel merkezimizin İlçe Başkanlığımıza göndermiş olduğu genelge doğrultusunda 21 Ağustos 2013 günü yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantısında İl Genel meclisi, Belediye meclis üyeliği ve Belediye Başkanlığına aday olmak isteyen yönetim kurulu üyelerinin 1 Eylül 2013 tarihine kadar genelge gereği istifaları istenmiştir. Bu vesile ile iki değerli yönetim kurulu üyelerimiz Süha Altınöz ve Şakir İşeri bulundukları yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmişlerdir. Akabinde İnebolu gündemini meşgul eden asılsız dedikodulara, Mustafa Ateş yapmış olduğu konuşma ile son vermiştir. Yönetim kurulu adına söz alan Ateş, başarılı hizmetleri ile göz kamaştıran Belediye Başkanımız Engin Uzuner ile yola devam etmek istediklerini ve kendisinin de bu göreve talip olması durumunda partimizin adayı olacağını söylemiştir. Belediye Başkanımız da bu göreve talip olduğunu ve bu bayrağı hep birlikte el ele gönül birliği içinde daha yükseklere taşımak için var gücüyle çalışacağını belirtmiştir. Bizlerde MHP İnebolu İlçe yönetim kurulu olarak, kendilerine hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunduktan sonra oy birliği ile 30 Mart 2014 de yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine partimizin Belediye Başkan adayı olarak kabulüne karar verdiğimizi kendisine bildirdik. Sonrasında söz alan Eski İl Başkanımız Dursun Ergin, Milletvekilimiz Emin Çınar ve İl başkanımız Satı Ali Sarısoy konuşmalarında İnebolu’daki bu güzel birliktelikten çok memnun kaldıklarını, bu birlikteliğin kesinlikle başarı getireceğini ilk dönemde edinilen tecrübenin ikinci döneme olumlu yansıyacağını belirttiler. Yapmış olduğu başarılı hizmetlerden dolayı Belediye başkanımız Engin Uzuner’e teşekkür ederek güzel dilek ve temennilerle sözlerine son verdiler. MHP İnebolu İlçe yönetimi olarak almış olduğumuz bu kararı kamuoyuna bildiririz."