Kastamonu Olimpik Spor Merkezi Açıldı.

Kastamonu Olimpik Spor Merkezinin 04.08.2013 Pazar günü açılışı yapıldı.

  • 2047
Kastamonu Olimpik Spor Merkezi Açıldı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et


(Tüm Fotoğraflar için yukarıdaki Foto Galeri Tıklayabilirsiniz.)

Kastamonu Olimpik Spor Merkezi Açıldı. 


Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Türk Telekom Binası Karşısında bulunan UFO İş Merkezinde işletmeciliğini Taekwondo Antrenörü İsmail Arıkan ve Kickboks Antrenörü Emrah Şahanoğlu’nun yaptığı Kastamonu Olimpik Spor Merkezinin 04.08.2013 Pazar günü açılışı yapıldı. 

Merkezin açılışına Kastamonu MHP Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, Kastamonu Özel Öz Yeni Ay Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Aksar Yapı Çalışanları ve Güven Tur sahibi Yusuf Öz, Kickboks  İl Temsilcisi Tahsin Özgün, il ve ilçe spor antrenörleri, Çankırı, Karabük ili spor antrenörleri, öğrenci velileri ve halkımız katıldı. 

Açılışın konuşmasını yapan MHP Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu ilinin böyle spor merkezlerine ihtiyacı olduğunu, bu imkanı sunan İsmail Arıkan ve Emrah Şahanoğlu’na teşekkür ettiğini, İnşallah buradan yetişen sporcuların Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. 

Açılış töreninde Kastamonu Kuzeykent Ulu Camii Müezzini Kadir Demirci’nin Kuran-ı Kerim okumasının ardından spor merkezi hep birlikte gezilerek spor aletleri ve yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verildi. 

İşletmeciler İsmail Arıkan ve Emrah Şahanoğlu, spor merkezinin Kastamonu ilindeki emsalleri arasında tek olduğunu, body, fitness aletlerinin kullanışlı ve çok amaçlı olduğunu, bay-bayan olmak üzere her yaştaki insanlarımıza yönelik çalışmalar yapılacağını, bayanlara, bayan hoca nezaretinde çalışma imkanı sunulduğu, ayrıca taekwondo ve kickboks branşlarında antrenör nezaretinde faaliyette bulunulacağı, açılışa katılan ve mazeretleri nedeni ile katılamayan tüm halkımıza teşekkür ettiklerini söylediler. 


Salonda tertip edilen Mevlid-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okunmasının ardından ayın Ramazan ayı olması münasebetiyle misafirlere Kastamonu Saat Kulesinde iftar yemeği verildi. 

Bizde Erişen Haber yönetimi olarak açılışı yapılan spor merkezinin hayırlara vesile olmasını Allah-ü Teala'dan niyaz ederek işletmecileri olan İsmail Arıkan ve Emrah Şahanoğlu’na başarılar diliyoruz. 

Spor Merkezi İrtibat Telefonları:

İsmail ARIKAN - 0 506 467 04 27

Emrah ŞAHANOĞLU - 0 541 237 89 37