Kastamonu'da 3 Ayrı Kazada 12 Kişi Yaralandı

Kastamonu'da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 2'si çocuk toplam 12 kişi yaralandı.

  • 974
Kastamonu'da 3 Ayrı Kazada 12 Kişi Yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Edinilen bilgiye göre ilk trafik kazası, Tosya Kavşağı’nda meydana geldi. Kastamonu şehir merkezi istikametinden Taşköprü istikametine gitmekte olan otomobil, Tosya kavşağında diğer otomobil ile çarpıştı. Kazada Musa Tebir (37), M.A.B. (7), Adnan Şenoğlu (69) ve Aliye Şenoğlu (68) yaralandı.

Kastamonu’da meydana gelen bir diğer trafik kazasında ise 37 DL 483 plakalı araç ile 78 AZ 780 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda 112 ambulans sevk edildi. Kazada Emriye Köroğlu (51), Özgür Köroğlu (34), Hamiyet Köroğlu (29), F.K. (2), F.K. (1), Yaşar Hasan Usta (38), Y.H.U. (12) yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ve Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kastamonu’da meydana gelen 3. trafik kazasında ise Eski Sanayi’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. Murat K. idaresindeki 37 DN 382 plakalı kamyonet yolun karşısına geçmeye çalışan Ahmet Urgancı’ya (45) çarptı. Çarpmanın etkisiyle asfalta düşen Ahmet Urgancı ağır yaralandı. Kaza sonucu ağır yaralanan yaya Ahmet Urgancı 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kastamonu’da yaşanan 3 ayrı trafik kazası sonrası emniyet güçleri soruşturma başlattı.

SEDAT AĞACIKOĞLU - VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)