Kastamonu'da Avcı Eğitim Kursu Açılacak

Kastamonu'da Temel Avcı Eğitim Kursu açılacak.

  • 507
Kastamonu'da Avcı Eğitim Kursu Açılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Adil Ünaldı, avcı adaylarının avcılık belgesi alabilmek için Temel Avcı Kurslarına katılıp belge almaları gerektiğini söyledi.

Kursa katılmak isteyenlerin Kastamonu Halk Eğitim Merkezine müracaat etmelerini isteyen Adil Ünaldı, ayrıca avcı adaylarının kurslar için Kastamonu Halk Eğitim Merkezinin internet ortamında online kurs başvurusunda da bulunabileceklerini ifade eden Adil Ünaldı, “Kursiyerler, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü Kastamonu İl Müdürlüğü’nün banka hesabına 107 TL yatırması gerekiyor. Kursa katılmak isteyenler paralarını yatırdıktan sonra banka dekontunun asıllarıyla birlikte Orman ve Su İşleri Kastamonu İl Müdürlüğüne 31 Temmuz 2015 Cuma günü mesai saatleri içerisinde teslim etmeleri gerekiyor” dedi.

Ünaldı, Avcı Eğitim Kursu’nun Halk Eğitim Merkezi ile Orman ve Su İşleri Kastamonu İl Müdürlüğünün birlikte düzenlediğini ve kurs süresinin 32 saat olduğunu kaydetti. Avcı Eğitim Kursunun 3 Ağustos 2015 Pazartesi Günü Orman ve Su İşleri Kastamonu İl Müdürlüğünün yemekhanesinde başladığını söyleyen Ünaldı, kursu başarıyla bitirenlere Avcılık Belgesinin verileceğini belirtti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)