Kastamonu'da Genç Kız 4 Gündür Kayıp

Kastamonu'nun Cide ilçesinde "Hakkınızı helal edin, beni affedin" yazılı not bırakan 17 yaşındaki genç kızdan 4 gündür haber alınamıyor.

  • 2834
Kastamonu'da Genç Kız 4 Gündür Kayıp
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"HAKKINIZI HELAL EDİN" NOTU BIRAKAN GENÇ KIZ 4 GÜNDÜR KAYIP

Cide ilçesine bağlı Kuşkayası köyü Mutça Mahallesi'nde ikamet eden Fatmanur Akyol'dan (17) 4 gündür haber alınamıyor. Ailesinin hayatından endişe ettiği Fatmanur, 3 Kasım Salı akşamından beri ortalıkta yok. 'Hakkınızı helal edin, beni affedin' diye not bırakan genç kız için, aile fertleri güvenlik güçlerine başvurdu. Güvenlik kollarının her yerde aradığı genç kız için ayrıca, sosyal medyada da arama kampanyası başlatıldı.

Tüm ailenin kardeşi için biçare olduğunu söyleyen abla Ayşegül Akyol, yetkililerden yardım istedi. Kardeşinin psikolojik sorunları olduğunu ifade eden abla, "Kardeşim Fatmanur'dan Salı'dan beri haber alamıyoruz. Salı gecesi saat 01.00 gibi kardeşimden haber alamıyoruz hepimiz çaresiz şekilde iyi haberlerini duymak için bekliyoruz. Kardeşimin psikolojik sorunları vardı, bir kaç kere intihar girişiminde de bulundu. Kardeşimin hayatından endişe ediyoruz. Lütfen gören bilen bizlere yardımcı olsun. Biz ailece sadece iyi olduğunu bilmek istiyoruz. Eğer o mutluysa bizde mutlu oluruz yeter ki iyi haberlerini alalım. Kardeşim; anne, babamız, kardeşlerim ve tüm aile perişan bir şekilde senden iyi bir haber bekliyor. Canım kardeşim bize iyi olduğunu ulaştıran bir mesaj gönder içimize su serp iyi haberlerini bize ulaştır" şeklinde konuştu.

Kızının psikolojik sorunlarından dolayı kandırıldığını iddia eden baba ise, "Canım kızım kandırıldı. Canından endişeliyim. Duyanlar bilenler Allah rızası için kızımdan bana haber versin. Ailece dört gece ve gündüzdür uyku uyumuyoruz, kızımdan iyi bir haber bekliyoruz. Ondan iyi haber gelmedikçe, onu sağlıklı şekilde bulmadıkça bizde aile olarak sağlıklı olamayacağız. Canım kızım eğer iyiysen, sağsan bize bunu bildir bize buda yeter" dedi.

Öte yandan 4 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Fatmanur için güvenlik güçleri her yerde arama başlattı.

MEHMET SALMAN (İHA)