Kastamonu'da Trafik Kazaları Korkuttu

Kastamonu'DA yaşanan iki trafik kazası yürekleri ağza getirdi.

  • 1022
Kastamonu'da Trafik Kazaları Korkuttu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaşanan iki trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Bir araç şans eseri uçurumun kenarında ağaçlara takılıp kalırken, diğer araç ise dört katlı apartmanın zemin katına uçtu.

Edinilen bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış kazalara sebep oldu. Sağanak yağış nedeniyle maddi hasarlı iki kaza meydana geldi. İnebolu yolunda Tuğtepe mevkisinde ve Fatih Camii karşısında Kastamonu çevre yolunda meydana gelen kazalarda can kaybı yaşanmazken, iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Sağanak yağış sırasında 37 FG 082 plakalı araç sürücüsü Mevlüt D. İnebolu yolu üzerinde Tuğtepe mevkisinde araç camının buharını silmek için hamle yaptığı anda direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Aracın ağaçlara takılarak uçurumun kenarında kalması olası bir faciayı önledi. Araç içerisinde bulunan Ali D. ve Mustafa D. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Cide Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnebolu yolundaki kaza ile aynı saatlerde Kastamonu çevre yolunda başka bir kaza daha meydana geldi. Yolun ıslak olması nedeniyle kontrolden çıkan Osman G.’nin kullandığı 37 FD 864 plakalı araç refüjlere çarparak dört katlı apartmanın zemin katına uçtu. Şans eseri sürücünün burnunun bile kanamadığı kazada araçta maddi hasar meydana geldi.

Yetkililer, ilçede sağanak yağışın bir gün daha devam edeceğini, sürücülerin kayganlaşan yollarda dikkatli olmasını istedi.

MEHMET SALMAN (İHA)