Kastamonu'lu Genç İşadamları göz dolduruyor

Kastamonu'lu Genç İşadamları göz doldurmaya devam ederken Kastamonu'nun geleceği için güven vaat ediyorlar.

  • 1071
Kastamonu'lu Genç İşadamları göz dolduruyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası geçen yıl olduğu gibi bu senede KASTEXPO (2017) fuarında buluştu.

İstanbul Fuar Merkezinde; T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Milletvekilleri Murat Demir, Metin Çelik, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın katılımıyla kapılarını 27 Aralık 2017 günü kapılarını açtı.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) himayesinde düzenlenen fuarda Kastamonu için gelecek vaat eden başarılı genç işadamları özellikle bürokratlar ile gerçekleştirdikleri görüşmelerde “Bizlere verilen ve verilecek olan tüm görevlerde enerjimizi Kastamonu için harcamaya hazırız. İşadamlarımızı örnek almak için düzenli olarak Kastamonu’lu iş adamlarımız ile bir araya gelerek onların tecrübelerini kendimize ışık olarak tutuyoruz. Gerek iş hayatımızda gerekse sosyal yaşantımızda birlik olmayı amaçlıyoruz. Sadece ticari değil fırsat buldukça veya talep geldikçe sosyal yardım projelerini de gerçekleştirmeyi başarabiliyoruz…” diyerek Kastamonu’nun geleceği için güven verdiler.
Üretim-İmalat ve Hizmet sektörleri gibi bir çok alanda faaliyet gösteren GENÇ KASİAD üyeleri adına Başkan Gökhan Kızılkum, Yusuf Gündüz ve Özgür Gürsoy; “Tüm genç girişimci arkadaşlarımızı aramızda gördükçe büyüklerimizde olan yükü hafifletebiliriz bunun için tüm genç arkadaşlarımızı zaman kaybetmeden GENÇ KASİAD çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz” dediler.